Mediakonserni Keskisuomalaisen tilauslaskutus

Tältä sivulta löydät kaikkien Mediakonserni Keskisuomalaisen lehtien tilauslaskutusta koskevat tiedot.

1. Laskutus- ja maksutavatSähköistä tilauslaskusi

2. Laskutuksen muokkaaminen

3. Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

4. Tilattavien lehtien maksuyhteystiedot

 

1. Laskutus- ja maksutavat

Kuluttajana voit valita useista maksuttomista laskutustavoista sinulle parhaiten sopivan:

Kuluttaja-asiakkaan laskutustapana tarjoamme edellisten lisäksi myös paperilaskun postitse. Mediakonserni Keskisuomalaisen lehtien postitse toimittamissa tilauslaskuissa (pl. suoramaksuilmoitukset) veloitetaan 4,90 € (sis.alv) euron käsittely- ja postituskulu / lasku.

Verkkosivuilla tilattaessa laskulla edellytetään vahvaa tunnistautumista Kuluttajansuojalain 6 luvun 12c mukaan.

Yrityksille tarjoamme maksuttomina laskutusvaihtoehtoina verkko- ja sähköpostilaskun, postitse toimitettavasta paperilaskusta veloitetaan lisäveloitushinnaston mukainen käsittely- ja postituskulu / lasku.  Lue lisää yrityksen laskutustavoista.

 

2. Laskutuksen muokkaaminen

Tiesitkö, että voit muokata tilauslaskutustasi itsellesi sopivaksi usealla eri tavalla? Laskusi joustaa, jotta sinä tiedät jatkossakin, mitä ympärilläsi tapahtuu ja mistä puhutaan. Voit muokata laskutustasi seuraavin keinoin:

  • Tilauslaskun maksuerän pienentäminen

Jatkuvan tilauksen maksut voi jakaa lyhyempiin maksuväleihin, ja tällöin kertamaksu on pienempi. Mahdollisuutta voi käyttää avoinna olevaan tai tulevaan laskuun. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluat tehdä muutoksen laskutusväleihin. Voimme jakaa laskun pienimmillään 2 kk jaksoihin.

  • Eräpäivän siirtäminen

Kaikissa vaihtoehdoissa lasku toimitetaan asiakkaillemme niin, että eräpäivään on aikaa n. kaksi viikkoa. Tarvittaessa voit muuttaa laskusi eräpäivää helpoiten käyttäjätilisi Omat tiedot -osiossa Avoimet laskut-painikkeesta. Sieltä löydät Muuta eräpäivää -kohdan, jossa pääset muokkaamaan eräpäivää. Voit siirtää eräpäivää yhden kerran enintään 2 viikkoa / lasku. Eräpäivän siirrosta ja maksusuunnitelmista voit myös keskustella asiakaspalvelumme kanssa. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.

  • Tilauksen väliaikainen keskeyttäminen

Voimme keskeyttää tilauksesi jopa 3 kuukaudeksi tilaamastasi lehdestä riippuen. Kestotilaajana keskeytys hyvitetään tilausjaksosi loppuun. Lisätietoja jakelunkeskeytyksistä löydä täältä. Muistathan, että voit myös tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen.

 

3. Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

  • Laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olevaan normaalihinnastoon lisäveloituksineen tai tilaajalle tarjotun kampanjan hinnastoon.
  • Normaalihinnasto on nähtävissä lehdessä, verkkosivulla ja asiakaspalvelussa.
  • Mediakonserni Keskisuomalaisella on oikeus muuttaa tilausehtoja, käyttöehtoja, ilmestymispäiviä sekä tilaushintoja. Tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan verkkosivulla sekä lehdessä.
  • Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.
  • Mediakonserni Keskisuomalaisella on oikeus kieltäytyä laittamasta pyydettyä tilausta voimaan tai keskeyttää tilauksen jakelu perustellusta syystä, esimerkiksi tilauksen maksajan maksuhäiriöiden vuoksi.
  • Laista, asetuksesta, viranomaismääräyksestä tai vastaavista johtuvat hinnan- tai ehtomuutokset tulevat voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.

Katso voimassaolevat tilausehdot tästä

 

4. Mediakonserni Keskisuomalaisen tilattavien lehtien maksuyhteystiedot

Katso lehtien maksuyhteystiedot tästä

 

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Katso, löytyisikö vastaus laskutusta koskevista Usein kysytyt kysymyksistä, jotka löydät täältä.