Espoo – sinun kaupunkisi. Länsiväylä digi kertoo Espoon koko kuvan

Seuraamalla Länsiväylää, pääset syvemmälle Espooseen

Arki on aina paikallista. Ja hyvä arki tekee elämästä juhlaa. Länsiväylää lukemalla olet osa yhteisöäsi ja kaupungin sykettä.

Muuttuva Espoo

Espoo on Suomen toisiksi suurin kaupunki ja Espoon kasvu vain jatkuu. Länsiväylä seuraa ja arvioi Espoon kasvua, uusien alueiden suunnittelua, kaavoitusta ja rakentamista. Ympäristö muuttuu. Länsiväylä kertoo, mitä kotikulmillasi tapahtuu.

Miten kuntapolitiikka ja päätöksenteko vaikuttavat espoolaiseen arkeen? Mitä päätöksiä on tulossa ja mitkä ovat päätösten seuraukset? Lähidemokratia edellyttää tarkkaa, monipuolista ja riippumatonta paikallista mediaa. Täällä lännessä sellainen onneksi on.

Espoo on suomalaisen bisneselämän päänäyttämö. Kansainvälinen yrittäminen, start upit, Keilaniemi – yrittäjyys ja talous ovat Länsiväylän kestoaiheita.

Yhteiskunta muuttuu kovaa vauhtia monikulttuurisemmaksi. Länsiväylä nostaa ja käsittelee Espoon asioita moniäänisesti. Esimerkiksi koulumaailmanilmiöt puhuttavat espoolaisissa perheissä päivittäin.

Länsiväylä, laajempi kuva Espoosta.

 

Arjen Espoo

Länsiväylä on Espoon ja espoolaisuuden ytimessä. Kaupunkilaisten luotettavin tiedonlähde. Länsiväylä digi ohjaa sinut oleellisen tiedon pariin.

Länsiväylää lukemalla saat tietoa, jonka avulla voit vaikuttaa omaan arkeesi ja ympäristöösi. Huomioidaanko pyöräilijöitä riittävästi? Löytyykö autoilijoille parkkipaikkoja? Onko metrolla, bussilla ja junalla kulkeminen sujuvaa?

Mikä on sinun terveysasemasi? Missä ja miten lääkärille varataan aika? Oman hyvinvoinnin tukeminen paikallisilla palveluilla? Mistä löytyvät kattavimmat liikuntapalvelut, parhaat liikuntapaikat ja ulkoilureitit? Miten yhdistää työ ja perhe Espoossa? Arjen asiat, työ ja ura sekä parisuhde: paikallista näkökulmaa universaaleihin aiheisiin.

Espoolainen ansaitsee enemmän.

 

Elämysten Espoo

Länsiväylä digi nostaa esiin kiinnostavimmat ihmiset, koskettavimmat kulttuurielämykset ja sykähdyttävimmät urheilijat.

Espoon ravintolatarjonta on runsas ja monipuolinen. Kuka avaa uuden ravintolan ja minne? Kuka lopettaa? Keitä ravintoloitsijat ovat? Mitä kriitikot sanovat? Oletko jo tutustunut Länsiväylän ravintolakierrokseen?

Koska kaikki hyvä on lähellä, Länsiväylä digi vie sinut lähiluontoon ja tutustuttaa lähimatkailuun – tai ainakin kertoo, mistä löytyvät upeat kohteet. Lisäksi nostalgiajutut ja historiareportaasit tuottavat ja syventävät Espoo-tuntemustasi.

Länsiväylästä luet parhaat menovinkit sekä parhaat ravintolat, esiintyjät ja tapahtumat espoolaisille.

 

Länsiväylä digi puolustaa Espoota ja espoolaisia ja valvoo Suomen toisiksi suurimman kaupungin etuja.

Keskeistä on nähdä, mitkä asiat vaikuttavat espoolaisen arkeen ja resonoivat siten laajemmin koko espoolaiselämään. Uudistunut, runsaampi ja ajankohtaisempi Länsiväylä menee yksityiskohtiin ja katsoo laajaa kuvaa.

Tilaajana saat kaiken ja heti.

 

Uusi tilattava Länsiväylä digi sukeltaa syvälle Espooseen, vie maisemareiteille ja sivukujille – kertoo Espoon koko kuvan. Lue kaikki Espoosta ja heti osoitteessa lansivayla.fi. Kokeile 1 € / kk. Lansivayla.fi/tilaus

Tilaus sisältää kokonaan uudet Kruunujutut, Lansivayla.fi-verkkopalvelun sekä sovelluksen.

9.11.2023