Länsiväylän sovellus

Länsiväylän mobiilisovelluksella luet verkkopalvelumme uutiset ja näköislehdet kätevästi! Lataa uudistunut sovellus laitteellesi sovelluskaupastasi, ja nauti uutisista kätevästi missä oletkin. Sovellusta voit käyttää myös ilman tilausta, mutta tilaajana saat kaikki sisältömme rajoituksetta käyttöösi.

Lataa sovellukset laitteellesi klikkaamalla tästä


Verkkopalvelun uutiset ja ilmoitukset sovelluksessa

Sovelluksella voit lukea kaikki verkkopalvelumme uutiset ja seurata uutisia läheltä ja kaukaa reaaliajassa. Sovelluksessa olevat verkkosisällöt noudattavat samaa tuttua rakennetta verkkopalvelun kanssa. Voit myös ottaa käyttöön ilmoitukset eri aiheista. Ilmoitusten avulla saat ensimmäisenä tiedon juuri sinua kiinnostavista uutistapahtumista suoraan puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi.


Näköislehdet sovelluksessa

Sovelluksella saat käyttöösi myös päivän näköislehden, lehden liitteet sekä näköislehtiarkiston. Näköislehti on digitaalinen versio perinteisestä paperilehdestä.


Näin lataat mobiilisovelluksen

  1. Mene sovelluskauppaan (Play Kauppa tai Apple Store) ja kirjoita hakukenttään Länsiväylä.
  2. Klikkaa Asenna.
  3. Kirjaudu sovellukseen Mediatunnuksellasi.
  4. Nauti helposta lukukokemuksesta.

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Sovelluksia sekä muita tilaukseesi sisältyviä digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä.

Kaipaatko vielä lisää tietoa?

Katso vastauksia usein kysytyt kysymykset-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset