Yritystilaus

Lähde mukaan tukemaan espoolaisten hyvinvointia ja Espoon elinvoimaa. Tee yrityksellesi tai yhteisöllesi Pro Länsiväylä -tilaus. Ole kanssamme Espoon puolella, espoolaisten hyväksi.

Ota yhteyttä:

aspatuki@media.fi

Tilauksen sisältö

Yritysdigi sisältää verkkopalvelun ja uutissovelluksen työasema- ja mobiilikäytössä. Työntekijä voi käyttää tilausta missä ja milloin vain. Palvelun käyttäjätunnuksena toimii työntekijän sähköpostiosoite.

Hinta

Länsiväylä yritysdigin hinta 4,49 € / kk / käyttäjä.
  • Vuosikustannus esimerkiksi 100:lle käyttäjälle yhteensä 5388 €
  • Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero, joka tällä hetkellä on 10%.
************************************************************************************************

Espoon puolella – Pro Länsiväylä

Identiteettimme muodostuu erilaisista yhteisöistä, joihin kuulumme. Koti on yhteisöistä tärkein. Ei ole yhdentekevää, missä se sijaitsee. Käytämmekin paljon aikaa kodin sijainnin valintaan. Yhteen elämämme tärkeimmästä päätöksestä vaikuttavat juuremme, taustamme, läheiset ihmiset, palvelut ja lähiympäristö. Kotiseuturakkaus sen sijaan syntyy ajan myötä.

Oman identiteetin muodostuminen on tärkeää myös kaupungille. Se vaikuttaa nykyasukkaiden mielipiteisiin sekä mahdollisten uusien asukkaiden ja yritysten mielikuviin. Siksi kaupunkibrändiä halutaan suojella ja rakentaa yhä vahvemmaksi.

Paikallismedia on yksi vahvan kaupungin merkki. Ei ole sattumaa, että New York Times, Washington Post, Turun Sanomat, Aamulehti ja Keskisuomalainen ovat tärkeitä kotikaupunkiensa ihmisille, yhteisöille ja yrityksille.

Paikallislehdillä on kokoaan suurempi merkitys: ne lisäävät yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Länsiväylä on jo espoolaisten oma media. Kirjaimellisestikin Espoon puolella. Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa roolimme on välttämätön. Olemme mukana kehittämässä Espoon kaupunki-identiteettiä – ja espoolaisten omana mediana myös itse osa sitä. Jatkossa varmistamme, että olemme yhä tiiviimmin lähellä kaupunkilaisia ja olennainen osa heidän arkeaan ja juhliaan.

Länsiväylä panostaa Espoon uutisointiin ennennäkemättömän paljon

Palkkaamme kolme journalistia lisää varmistaaksemme, että meillä on aina laajin, syvällisin ja ajankohtaisin tieto kaikkeen siihen, mitä Espoossa tapahtuu. Espoolaiset haluavat tietää kotikaupunkinsa tapahtumat luotettavasti ja kattavasti.

Paikallisuutisten tuottaminen on Suomessa pitkälti kaupallisen median harteilla. Yle ja HS tuottavat satunnaisesti espoolaista sisältöä, mutta se ei ole näiden medioiden fokus. Länsiväylän olemassaolon tarkoitus on luoda hyvinvointia ja elinvoimaa Espooseen, toimia paikallisen tiedon välittäjänä sekä varmistaa demokratian toteutuminen. Länsiväylä vaalii ja valvoo Espoon ja espoolaisten etuja. Olemme Espoon puolella.

Hyvää on vaikea parantaa merkittävästi pelkästään mainosrahoitteisesti, koska mediakenttä on viime vuosina muuttunut radikaalisti. Yhä useampi paikallismainostajistakin valitsee kotimaisen paikallismedian sijaan globaalin toimijan, jota paikallisuus ei yksinkertaisesti kiinnosta.

Tästä johtuen Länsiväylän digituote muuttuu maksulliseksi vuoden 2024 alussa. Espoolaisilta ei oteta mitään pois, mutta pientä maksua vastaan he saavat paljon lisää. Entistäkin runsaampaa, laadukkaampaa ja syvällisempää Espoo-sisältöä omalta medialtaan, joka palvelee espoolaisten intressejä. Muutoksella pyrimme varmistamaan, että moniäänisellä, riippumattomalla paikallismedialla on jatkossakin toimintaedellytykset. Viidennes lansivayla.fi -palvelun sisällöistä sekä Länsiväylän paperilehti ja verkon näköislehti ovat tuttuun tapaan jatkossakin kaikille avoimia, mutta runsaimpaan, laadukkaimpaan ja syvällisimpään Espoo-sisältöön pääsee jatkossa käsiksi vain Länsiväylän digitilauksella.

Tue espoolaisten hyvinvointia ja Espoon elinvoimaa: Pro Länsiväylä

Emme pysty toimimaan yksin. Emme halua tulevaisuutta, jossa Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa täytyy lukea naapurin lehteä. Mukaan muutokseen tarvitsemme paikallisia yrityksiä, yhteisöjä ja sydämeltään espoolaisia tahoja, jotka haluavat tukea paikallisen, riippumattoman uutismedian toimintaedellytyksiä. Jotka ovat Espoon puolella kuten Länsiväylä.

Median moniäänisyys on sananvapauden elinehto. Lähihistoria on karusti osoittanut, mihin sananvapauden rajoittaminen ja riippumattoman median puute voi johtaa. Vaikka Suomessa ei ollakaan samassa tilanteessa kuin esimerkiksi Venäjällä, on vapaaseen sanaan ja median moniäänisyyteen kiinnitettävä huomioita. Nämä ovat asioita, joita me Suomessa pidämme helposti itsestään selvinä, mutta jotka ovat yllättävän hauraita ja herkkiä murtumaan.

Pro Länsiväylä on kannatustilaus, jonka avulla paikallinen julkishallinto ja espoolaiset yritykset sekä yhteisöt pystyvät tukemaan Espoon oman median olemassaolon edellytyksiä. Pro Länsiväylä on suunnattu kaikille, joille espoolaisten hyvinvointi ja Espoon elinvoima ovat lähellä sydäntä.

Paikallinen uutismedia ja sen digipalvelut tukevat myös espoolaisten yritysten elinvoimaa. Länsiväylä tarjoaa aidosti paikallisen, monikanavaisen mediaympäristön, jonka parissa espoolaiset viihtyvät ja kuluttavat aikaa. Toimivan media-alustan lisäksi Länsiväylä julkaisee tärkeää tietoa alueen elinkeinoelämästä, yrityksistä sekä yhteisöjen toiminnasta journalismin ja mainonnan keinoin.

Pro Länsiväylä -tilaus on yrityksille ja yhteisöille sekä yhteiskunta- että bränditeko. Yhteiskuntavastuu on elinehto nykypäivän menestyville yrityksille. Arvopohjainen kuluttaminen on yksi kuluttajakäyttäytymisen megatrendeistä niin maailmalla kuin Suomessa – maailman älykkäin kaupunki Espoo kulkee tässä etulinjassa.

Lähde mukaan tukemaan espoolaisten hyvinvointia ja Espoon elinvoimaa. Tee yrityksellesi tai yhteisöllesi Pro Länsiväylä -tilaus digiversioon. Ole kanssamme Espoon puolella, espoolaisten hyväksi.

 

Tee Pro Länsiväylä -tilaus!

Ota yhteyttä:

aspatuki@media.fi

************************************************************************************************

Tämän me lupaamme:

Länäriä lukemalla olet osa yhteisöäsi ja kaupungin sykettä.

Länsiväylä on Espoon ja espoolaisuuden ytimessä ja kaupunkilaisten luotettavin tiedonlähde. Ohjaamme sinut oleellisen tiedon pariin.

Länsiväylä kertoo, mitä Espoossa tapahtuu ja kuka päättää sinun arkeesi vaikuttavista asioista. Mitä naapuriisi rakennetaan ja mikä on lähimetsäsi kohtalo? Riittääkö kouluihin ja päiväkoteihin opettajia ja kasvattajia ja kuka huolehtii ikääntyvistä vanhemmistasi?

Länsiväylästä luet parhaat menovinkit sekä parhaat ravintolat, esiintyjät ja tapahtumat espoolaisille. Nostamme esiin kiinnostavimmat ihmiset, koskettavimmat kulttuurielämykset ja sykähdyttävimmät urheilijat.

Länsiväylää lukemalla saat tietoa, jonka avulla voit vaikuttaa omaan arkeesi ja ympäristöösi. Huomioidaanko pyöräilijöitä riittävästi? Löytyykö autoilijoille parkkipaikkoja? Onko metrolla, bussilla ja junalla kulkeminen sujuvaa?

Länsiväylä puolustaa Espoota ja espoolaisia ja valvoo Suomen toisiksi suurimman kaupungin etuja.