Uudistunut Länsiväylä digi vie sinut syvälle Espooseen – Mikä muuttuu?

Espoo, Suomen toiseksi suurin kaupunki, ansaitsee oman paikallisen median, joka pitää espoolaisten ja Espoon puolta. Länsiväylän vahvistunut toimitus kaivaa nyt monipuolisemmin, raportoi taustoittavammin ja pureutuu syvällisemmin Espooseen ja espoolaisuuteen.

Uusi tilattava Länsiväylä digi sukeltaa syvälle Espooseen, vie maisemareiteille ja sivukujille – kertoo Espoon koko kuvan. Lue kaikki Espoosta ja heti osoitteessa lansivayla.fi. Kokeile 1 € / kk

 

Laajempi kuva – Espoosta

Kun haluat lukea uutisia Espoosta, saat ne Länsiväylästä. Painettu lehti jaetaan koteihin edelleen viikoittain.

Uutta on laadukas, tilattava Länsiväylä digi. Länsiväylä digissä pääset syvemmälle Espooseen, luet syyt ja seuraukset tapahtumien ja päätösten takaa ja tutustut espoolaisiin ihmisiin – päättäjiin ja kaupunkilaisiin.

 

Ajankohtaisempi, runsaampi, syvällisempi

Länsiväylä on runsaampi ja ajankohtaisempi kuin koskaan. Toimitusta on vahvistettu kolmella toimittajalla ja yhdellä kuvajournalistilla.

Voimme rehdisti ja ylpeydellä sanoa, että katsomme laajempaa kuvaa Espoosta – viemme lukijamme syvälle espoolaisuuteen.

”Espoolainen ansaitsee enemmän”, ajattelee Länsiväylän toimitus ja paneutuu työhönsä – Espooseen – kunnianhimoisesti, syvällisesti ja intohimolla.

 

Arvolupaus lukijalle: Länäriä lukemalla olet osa yhteisöäsi ja kaupungin sykettä.

Länsiväylä panostaa syvälliseen paikallisjournalismiin ja lupaa lukijoilleen tämän:

Länsiväylä on Espoon ja espoolaisuuden ytimessä ja kaupunkilaisten luotettavin tiedonlähde. Ohjaamme sinut oleellisen tiedon pariin.

Kerromme, mitä Espoossa tapahtuu ja kuka päättää sinun arkeesi vaikuttavista asioista. Mitä naapuriisi rakennetaan ja mikä on lähimetsäsi kohtalo? Riittääkö kouluihin ja päiväkoteihin opettajia ja kasvattajia ja kuka huolehtii ikääntyvistä vanhemmistasi?

Länsiväylästä luet parhaat menovinkit sekä parhaat ravintolat, esiintyjät ja tapahtumat espoolaisille. Nostamme esiin kiinnostavimmat ihmiset, koskettavimmat kulttuurielämykset ja sykähdyttävimmät urheilijat.

Länsiväylää lukemalla saat tietoa, jonka avulla voit vaikuttaa omaan arkeesi ja ympäristöösi. Huomioidaanko pyöräilijöitä riittävästi? Löytyykö autoilijoille parkkipaikkoja? Onko metrolla, bussilla ja junalla kulkeminen sujuvaa?

Länsiväylä puolustaa Espoota ja espoolaisia ja valvoo Suomen toisiksi suurimman kaupungin etuja.

Tilaajana saat kaiken ja heti.

 

Uusi tilattava Länsiväylä digi sukeltaa syvälle Espooseen, vie maisemareiteille ja sivukujille – kertoo Espoon koko kuvan. Lue kaikki Espoosta ja heti osoitteessa lansivayla.fi. Kokeile 1 € / kk

Tilaus sisältää kokonaan uudet Kruunujutut, Lansivayla.fi-verkkopalvelun sekä sovelluksen.

9.11.2023