Tervetuloa Uusimaan asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

Treenaa aivojasi täyttämällä sudokut ja ristikot näköislehdessä

Sudokut ja ristikot ovat hyviä tehtäviä muistin ja päättelykyvyn harjoittamiseen. Tiesitkö, että sudokut ja ristikot voit täyttää myös digitaalisesti päivän lehti -sovelluksessa tai näköislehdessä, jolloin ne ovat aina mukanasi.

Lue lisää

Onnittele ylioppilasta tai valmistunutta

Onnittele ylioppilasta tai valmistunutta lehdessä tai kiitä sinua juhlapäivänä muistaneita. Jätä ilmoitus valmistuneet-ilmoitusosastolle edullisesti verkossa.

Lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita kylpyläloma Järvisydämeen

Osallistu arvontaan luomalla Mediatunnus tai päivittämällä puhelinnumerosi verkkoasioinnissamme. Arvomme syyskuun alussa neljä 2 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 740 €). Lisäksi arvotaan neljä 1 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 370 €).

Lue lisää

Tilaa kesälahja itsellesi tai ystävällesi!

Kestotilaaja, hyödynnä maksuton kesäetusi ja tilaa mökillesi rinnakkaistilauksena kesälukemista! Ilahduta itseäsi pidempään ja tilaa samalla lisäkuukaudet -50 % hintaan. VAIN...

Lue lisää