Lehden ilmestyminen

Uusimaa.fi-verkkopalvelu päivittyy vuoden jokaisena päivänä. Painettu lehti ilmestyy seitsemän kertaa viikossa. Tilattavana maanantaista lauantaihin, sunnuntaina Porvoon talousalueen kotitalouksiin ilmaisjakeluna (ei mainoskieltotaloudet). Painetun lehden näköislehti on luettavissa verkossa lehden ilmestymispäivinä ja jälkikäteen arkistossa.

Näköislehdestä löydät tutun paikallisen osion lisäksi uudet, päivittäin ilmestyvät valtakunnalliseen uutisointiin keskittyvät, tilaajille tarkoitetut näköislehden lisäsivut; Maanantai-liite, Tiistai-liite, Keskiviikko-liite, Torstai-liite, Perjantai-liite, Lauantai-liite. Sunnuntain ekstrana on palkittu Sunnuntaisuomalainen, joka on voittanut vuonna 2019 jopa 12 erilaista journalismi- ja ulkoasupalkintoa.

Painetun lehden ilmestymättömyyspäivinä julkaistaan verkossa juhlapyhien näköislehti, jonka pääset lukemaan Mediatunnuksellasi. Lukupakettiin on koottu ajankohtaista ja ajatonta luettavaa juhlapyhien ratoksi. Juhlapyhien näköislehti on luettavissa sen ilmestymispäivinä osoitteessa uusimaa.fi/nakoislehti ja jälkikäteen arkistossa.

Paperilehti ei ilmesty v. 2023 seuraavina päivinä:

1.1. uudenvuodenpäivä
7.1. loppiaisen jälkeinen päivä
8.4. pääsiäislauantai
9.4. pääsiäispäivä
10.4. toinen pääsiäispäivä
2.5. vapunpäivän jälkeinen päivä
19.5. helatorstain jälkeinen päivä
23.6. juhannusaatto
24.6. juhannuspäivä
25.6. juhannuspäivän jälkeinen päivä
4.11. pyhäinpäivä
5.11. pyhäinpäivän jälkeinen päivä
7.12. itsenäisyyspäivän jälkeinen päivä
24.12. jouluaatto
25.12. joulupäivä
26.12. tapaninpäivä
31.12. uudenvuodenaatto