Lehden ilmestyminen

Uusimaa.fi-verkkopalvelu päivittyy vuoden jokaisena päivänä. Painettu lehti ilmestyy seitsemän kertaa viikossa. Tilattavana maanantaista lauantaihin, sunnuntaina Porvoon talousalueen kotitalouksiin ilmaisjakeluna (ei mainoskieltotaloudet). Painetun lehden näköislehti on luettavissa verkossa lehden ilmestymispäivinä ja jälkikäteen arkistossa.

Näköislehdestä löydät tutun paikallisen osion lisäksi uudet, päivittäin ilmestyvät valtakunnalliseen uutisointiin keskittyvät, tilaajille tarkoitetut näköislehden lisäsivut; Maanantai-liite, Tiistai-liite, Keskiviikko-liite, Torstai-liite, Perjantai-liite, Lauantai-liite. Sunnuntain ekstrana on palkittu Sunnuntaisuomalainen, joka on voittanut vuonna 2019 jopa 12 erilaista journalismi- ja ulkoasupalkintoa.

Painetun lehden ilmestymättömyyspäivinä julkaistaan verkossa juhlapyhien näköislehti, jonka pääset lukemaan Mediatunnuksellasi. Lukupakettiin on koottu ajankohtaista ja ajatonta luettavaa juhlapyhien ratoksi. Juhlapyhien näköislehti on luettavissa sen ilmestymispäivinä osoitteessa uusimaa.fi/nakoislehti ja jälkikäteen arkistossa.

Paperilehti ei ilmesty v. 2021 seuraavina päivinä:

1.1. uudenvuodenpäivä
3.1. uudenvuoden jälkeinen sunnuntai
7.1. loppiaisen jälkeinen päivä
3.4. pääsiäislauantai
4.4. pääsiäispäivä
5.4. toinen pääsiäispäivä
2.5. vapunpäivän jälkeinen päivä
14.5. helatorstain jälkeinen päivä
25.6. juhannusaatto
26.6. juhannuspäivä
27.6. juhannuspäivän jälkeinen päivä
6.11. pyhäinpäivä
7.11. pyhäinpäivän jälkeinen päivä
7.12. itsenäisyyspäivän jälkeinen päivä
24.12. jouluaatto
25.12. joulupäivä
26.12. tapaninpäivä