Täytämme päiväsi uutisilla

Uudistimme sovelluksemme. Jatkossa näköislehden pääset lukemaan verkkopalvelumme lisäksi päivän lehti -sovelluksesta. ESS.fi-verkkopalvelun uutiset pääset lukemaan näppärästi osoitteessa ESS.fi tai täysin uudesta uutissovelluksesta.


Käytätkö verkkosivuja mobiililaitteella? Asenna uusi uutissovelluksemme!

ESS.fi-verkkopalvelun uutiset löydät nyt myös omana mobiilisovelluksenaan. Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa ja olet aina ajan tasalla. Uutissovelluksen pääset lataamaan laitteellesi verkkopalvelumme kautta osoitteesta ess.fi/asenna. Android-laitetta käyttäessäsi uutissovelluksen voit ladata Chrome-selaimella. IOS-laitetta käyttäessäsi voit ladata uutissovelluksen Safari-selaimella.

Asenna uutissovellus


ESS Sovellus on nyt päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea Etlarin näköislehtenä ja selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Uusi käyttöliittymä on entistä selkeämpi ja sovelluksesta voit hallita puhelimeen tai tablettiin tulevia uutisilmoituksia. Voit valita niitä haluamistasi aihepiireistä esim. urheilusta, kulttuurista tai kaikkein suurimmista uutisista. Uudistuneessa sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon.

Uudistuneen päivän lehti -sovelluksen pääset lataamaan osoitteessa ess.fi/asenna. Jos käytössäsi on jo aikaisemmin ollut ESS Sovellus, päivittyy se automaattisesti Etelä-Suomen Sanomat päivän lehti -sovellukseksi. Mikäli olet ottanut automaattiset päivitykset pois käytöstä, voit päivittää sovelluksen myös manuaalisesti seuraamalla alla olevia ohjeita.

Näin lataat tai päivität päivän lehti-sovelluksen

  1. Mene mobiililaitteellasi osoitteeseen ess.fi/asenna ja valitse asenna päivän lehti -sovellus
  2. Linkki vie sinut sovelluskauppaasi
  3. Klikkaa Asenna/Päivitä
  4. Kirjaudu sovellukseen Mediatunnuksellasi

Päivän lehti-sovelluksen löydät myös suoraan omasta sovelluskaupastasi (Play Kauppa tai Apple Store) kirjoittamalla hakukenttään Etelä-Suomen Sanomat. Huomioithan, että uutissovelluksen pääset lataamaan vain osoitteesta ess.fi/asenna.

VINKKI: Mikäli haluat suurentaa tekstiä, kaksoisnapauta ruutua. Sormia levittämällä/nipistysotteella voit suurentaa tekstiä vielä lisää. Muista asettaa myös paperikoko itsellesi sopivaksi.  Katso Asetukset-osiosta kohta ”paperikoon suurentaminen”. Voit säätää paperikokoa jopa 200 % suuremmaksi lisätäksesi suurennusta, jolloin myös kaksoisnapautus ja nipistysote suurentavat tekstiä enemmän, kuin esimerkiksi 100 % paperikoolla.

Asenna päivän lehti -sovellus Usein kysytyt kysymykset


Uudistukset näköislehdessä

Uudistimme ja selkeytimme samalla myös näköislehteämme. Uutena ominaisuutena pääset täyttämään sudokut ja ristikot suoraan näköislehteen sekä verkossa että päivän lehti -sovelluksessa. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon.

Lehtiarkiston löydät jatkossa näköislehden päivämäärä -valikon kautta. Avaa valikko vasemmasta yläkulmasta ja klikkaa päivämäärää. Näytöllesi avautuu päivän lehti kokonaisuudessaan. Klikkaamalla vasemmasta yläreunasta lehden nimeä pääset selaamaan arkistoituja näköislehtiä. Arkistosta löydät lehdet maaliskuulle 2020 saakka.

Katso näköislehteen liittyvät usein kysytyt kysymykset täältä >>


Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Kaikkia digisisältöjämme sekä sähköisiä palveluitamme pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilata salasananvaihtolinkin sähköpostiisi tästä linkistä >>

HUOM! Jos sinulla on jo Mediatunnus, mutta et pääse kirjautumaan sisälle, sinun tulee tilata uusi salasana, sillä et voi liittää tilaustasi toiseen Mediatunnukseen. Uutta salasanaa tilatessasi järjestelmä ilmoittaa, mikäli antamallasi sähköpostiosoitteella ei ole luotu Mediatunnusta.

Eikö sinulla vielä ole Mediatunnusta tai haluat lisätietoa?

Lue lisää Mediatunnuksesta