Uutissovellus ja päivän lehti-sovellus

Verkkopalvelumme uutiset luet puhelimella ja tabletilla näppärimmin uutissovelluksestamme. Lisää pikakuvake aloitusnäytöllesi ja saat jatkuvasti päivittyvät uutiset luettavaksesi vain yhdellä klikkauksella. Muista myös päivän lehti -sovellus, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille.


Käytätkö verkkosivuja mobiililaitteella? Asenna uutissovellus

ESS.fi-verkkopalvelun uutiset löydät nyt myös omana mobiilisovelluksenaan. Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa ja olet aina ajan tasalla. Uutissovelluksen pääset lataamaan laitteellesi verkkopalvelumme kautta osoitteesta ess.fi/asenna. Android-laitetta käyttäessäsi uutissovelluksen voit ladata Chrome-selaimella. IOS-laitetta käyttäessäsi voit ladata uutissovelluksen Safari-selaimella.

Asenna uutissovellus


Näköislehden luet näppärästi päivän lehti -sovelluksella

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea Etlarin näköislehtenä ja selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Sovelluksesta voit myös hallita puhelimeen tai tablettiin tulevia uutisilmoituksia. Voit valita niitä haluamistasi aihepiireistä esim. urheilusta, kulttuurista tai kaikkein suurimmista uutisista. Päivän lehti -sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon.

Päivän lehti -sovelluksen pääset lataamaan osoitteessa ess.fi/asenna tai omasta sovelluskaupastasi.

Näin lataat tai päivität päivän lehti -sovelluksen

  1. Mene mobiililaitteellasi osoitteeseen ess.fi/asenna ja valitse asenna päivän lehti -sovellus
  2. Linkki vie sinut sovelluskauppaasi
  3. Klikkaa Asenna/Päivitä
  4. Kirjaudu sovellukseen Mediatunnuksellasi

Päivän lehti-sovelluksen löydät myös suoraan omasta sovelluskaupastasi (Play Kauppa tai Apple Store) kirjoittamalla hakukenttään Etelä-Suomen Sanomat. Huomioithan, että uutissovelluksen pääset lataamaan vain osoitteesta ess.fi/asenna.

VINKKI: Mikäli haluat suurentaa tekstiä, kaksoisnapauta ruutua. Sormia levittämällä/nipistysotteella voit suurentaa tekstiä vielä lisää. Muista asettaa myös paperikoko itsellesi sopivaksi.  Katso Asetukset-osiosta kohta ”paperikoon suurentaminen”. Voit säätää paperikokoa jopa 200 % suuremmaksi lisätäksesi suurennusta, jolloin myös kaksoisnapautus ja nipistysote suurentavat tekstiä enemmän, kuin esimerkiksi 100 % paperikoolla.

Asenna päivän lehti -sovellus Usein kysytyt kysymykset


Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Kaikkia digisisältöjämme sekä sähköisiä palveluitamme pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilata salasananvaihtolinkin sähköpostiisi tästä linkistä >>

HUOM! Jos sinulla on jo Mediatunnus, mutta et pääse kirjautumaan sisälle, sinun tulee tilata uusi salasana, sillä et voi liittää tilaustasi toiseen Mediatunnukseen. Uutta salasanaa tilatessasi järjestelmä ilmoittaa, mikäli antamallasi sähköpostiosoitteella ei ole luotu Mediatunnusta.

Eikö sinulla vielä ole Mediatunnusta tai haluat lisätietoa?

Lue lisää Mediatunnuksesta