Etuja kestotilaajalle

Jatkuva eli kestotilaus on voimassa niin kauan kuin itse haluat. Kestotilaus on aina pitkällä tähtäimellä paras tilausvaihtoehto. Se joustaa monella tapaa tilanteesi mukaan. Kestotilauksen voi keskeyttää esimerkiksi lomamatkan ajaksi tai sen maksut voi jakaa lyhyempiin maksuväleihin ja tällöin kertamaksu on pienempi. Voimme halutessasi myös muuttaa tilausmuotoa palvelemaan tarpeitasi paremmin. Lisäksi saat käyttöösi kaikki kestotilaajan edut.

Iisalmen Sanomat neuvottelee puolestasi erilaisia etuja alueen yrityksiin. Näistä esimerkkinä erilaiset tapahtumat ja paikallisten yritysten tarjoukset. Kestotilaajana pääset heti hyödyntämään etuja.

Ilmoitamme kestotilaajan eduista painetussa lehdessä sekä digissä ja ajankohtaisiin etuihin pääset tutustumaan alla olevan linkin kautta.

Katso kestotilaajan edut tästä!

Kestotilaajan edut tilataan tekstiviestillä

Kun näet kiinnostavan kestotilaajan edun lehden sivuilla tai verkkopalvelussamme, laita tekstiviesti ilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaan ja saat paluuviestinä ohjeet edun lunastamisesta. Huomioithan, että paluuviestin voi vastaanottaa ainoastaan kestotilaaja. On siis tärkeää, että puhelinnumero, johon tilaat edun, on tallennettuna Iisalmen Sanomien asiakastiedoissasi.

Alla olevista linkeistä saat luotua Mediatunnuksen sähköisiin palveluihimme ja lisättyä puhelinnumeron asiakastietoihisi. Katso tarvittaessa ohje Mediatunnuksen luomiseen tästä.


Luo Mediatunnus tästä
Lisää puhelinnumero asiakastietoihisi