Tiedotteet

Putkola-kirjaetu

Putkolan kauppahuoneen 150-vuotinen historia ja Iisalmen Aminoffien kauppiasura ovat nyt yksissä kansissa!

Iisalmen keskustassa sijainnut Putkola oli aikansa tavarataivas, josta löytyi kaikkea, mitä ihminen tarvitsi. Putkolan näkyvin maamerkki oli Iisalmen keskustan tavaratalo, mutta yritys oli iso tekijä myös rauta-, maatalous- ja autokaupassa.

Iisalmen Sanoman kestotilaajalle 4 euron alennus kirjan normaalihinnasta. Norm. 26 €. Tuotteita rajallinen määrä. Etu voimassa 16.10. saakka.

Tuotteita saatavilla Iisalmen Sanoman asiakaspalvelusta osoitteesta Savonkatu 23, 74100 Iisalmi. Asiakaspalvelu on avoinna käyville asiakkaille arkisin tiistaista perjantaihin klo 9 – 15.

Kirjoittaja: Vuokko Nissinen

Kustantaja: Väärnin Pappila

 

Osallistu arvontaan ja voita iPhone 13!

Uutisia jokaiseen hetkeen – täytä alla oleva lomake ja osallistu kesäarvontaan! Arvomme syyskuun alussa viisi iPhone 13 älypuhelinta (arvo 829 €).

Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Hidden
Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa Mediatalo Keskisuomalaisen tarjouksia ja tietoja minulle suunnatuista eduista
Olen lukenut ja hyväksynyt arvontasäännöt(Pakollinen)

Arvontasäännöt
Arvontaan voi osallistua 20.6.-31.8.2022 välisenä aikana. Voittajat arvotaan 6.9.2022 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamiinsa puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin. Tarkemmat arvontasäännöt löydät täältä >>

Tilaa lehti läheisellesi kestotilaajan etuna!

Kari Tapio 75 vuotta -juhlakonsertti

La 20.11. klo 18 Iisalmen Kulttuurikeskuksessa

Juhlakonsertin musiikista vastaavat Jani Jalkanen, Dimitri Keiski ja vierailijat sekä Hänen Juhlaorkesterinsa. Kunniavieraana nähdään kirjailija Antti Heikkinen. Konsertin juontaa Joona Jalkanen.

Kestotilaajalle tekstiviestillä 5 e alennus lippujen normaalihinnasta, liput norm. 35 e.

Lähetä tekstiviesti ISS KARI numeroon 16323. Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Säilytä viesti ja lunastaetu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen. Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä, mikäli matkapuhelinnumero, josta lähetät viestin, on tallennettu asiakastietoihisi.

Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihisi täällä. Tekstiviestin hinta 0,25 e. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta etuun.

Hyvitys jakelunkeskeytyksestä

Tee jakelunkeskeytys lomasi ajaksi – kestotilaajana hyvitämme keskeytysaikasi lehdet

Iisalmen Sanomien kestotilaajana hyvitämme keskeytysaikasi ajallisesti laskutusjakson lopussa. Jakelunkeskeytys siirtää seuraavan laskutusjakson alkua eteenpäin.

Tilauksissa, jotka sisältävät painetun lehden ja digin, digin käyttöoikeus jää voimaan painetun lehden keskeytyksen ajaksi. Tällöin hyvitettävästä ajasta vähennetään digin normaalihintaa vastaava aika keskeytyksen pituuden perusteella. Aikahyvitys on tällöin noin puolet jakelunkeskeytyksen pituutta vastaavasta ajasta.

Verkon kautta jakelunkeskeytyksen voi tehdä vähintään 2 päiväksi ja enintään 3 kuukaudeksi. Tarkemmat jakelunkeskeytysehdot löydät täältä:

Jakelunkeskeytysehdot

Tee jakelunkeskeytys näppärästi verkossa Mediatunnuksellasi.

Kirjaudu