Tervetuloa seuraamme!

Sinulle on tilattu Iisalmen Sanomat. Tilauksen maksaa työnantajasi.

Iisalmen Sanomat on alueesi parhaiten palveleva uutismedia. Meiltä löydät niin oman seudun ajankohtaiset uutiset kuin suuremmat ilmiöitkin luotettavasti. Me tarjoamme ajankohtaisia keskustelunaiheita asiakaskohtaamisiin tai kahvitauolle.

Katso mitä kaikkea tilaukseesi sisältyy ja ota tuotteemme käyttöön monipuolisesti.

Tilauksesi sisältää:


Mediatunnus on avain kaikkiin sähköisiin palveluihimme

Yhdellä tunnuksella pääset näppärästi lukemaan tilaukseesi kuuluvia verkkosisältöjä sekä kommentoimaan niitä. Mediatunnuksella hoidat kätevästi myös tilaukseesi liittyviä muutoksia – juuri silloin kun se sinulle sopii.

Mediatunnuksesi käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi, johon olet saanut yrityksesi yhteyshenkilöltä jakolinkin.

Mikäli sinulla on jo Mediatunnus samalla sähköpostiosoitteella mihin tahansa Mediatalo Keskisuomalaisen tuotteeseen, voit kirjautua suoraan sisälle. Mikäli sähköpostiosoitteella ei vielä ole Mediatunnusta, sinun tulee luoda se saamasi linkin kautta.

Lue lisää Mediatunnuksesta


 Aloita käyttö

1. Olet saanut yrityksenne yhteyshenkilöltä sähköpostin, josta löydät linkin tilauksen käyttöönottoon. Luo Mediatunnus tai kirjaudu palveluun sähköpostiin saamasi linkin avulla. Hyväksy ja tallenna jaettu tilaus. Huomioithan, että sinun tulee luoda Mediatunnus tai kirjautua sisälle sillä sähköpostiosoitteella, johon olet viestin saanut.

Katso esimerkkikuva tästä

2. Nyt olet valmis lukemaan juttuja Iisalmen Sanomien verkkopalvelussa. Kirjaudu sisään Asiakas – valikossa, sivun oikeassa yläkulmassa. HUOM! Ensimmäisellä kerralla kaikkiin uutissivustoihin on kirjauduttava. Jatkossa selaimet muistavat tunnukset, mikäli selaimessa sellaiset ovat sallittuja.

Katso esimerkkikuva tästä

3. Kirjaudu-linkistä avautuu sivu, jossa kirjautuminen onnistuu Mediatunnuksilla (sähköposti + salasana). Mikäli salasana on unohtunut, sen voi uusia samalla sivulla.

Katso esimerkkikuva tästä

4. Kun olet kirjautuneena, näet Asiakas-valikossa oman nimesi ja pääset halutessasi katsomaan tilaustietojaan ”Omat tiedot” – linkistä.

Katso esimerkkikuva tästä


Lataa käyttöösi sovelluksemme

Verkkopalvelumme uutiset sekä näköislehden luet puhelimella ja tabletilla näppärimmin mobiilisovelluksestamme.

Lue lisää sovelluksesta ja käyttöönotosta

Jäikö jokin mietityttämään?

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä. Tarvittaessa voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.