Tiedotteet

Markkinat

Tee löytöjä tai kierrätä tarpeettomaksi jääneet tavarasi Markkinat-palstalla. Markkinat-palsta on tarkoitettu vain kuluttaja-asiakkaiden ilmoituksille. Kaikki yritystoimintaan viittaava ilmoittelu kuuluu luokiteltuihin osastoilmoituksiin.

Luokitellut osastot

Yrityksille ja yksityisille tehokas kauppapaikka, josta löytyy sopiva osasto tuotteelle, palvelulle tai tapahtumallesi.

Seura- ja järjestötoiminta

Täällä ilmoitat seuran tai järjestön sisäisistä tapahtumista. Avoimista yleisötapahtumista voit ilmoittaa luokitelluissa osastoilmoituksissa.

Vaali- ja puolueilmoittelulle on omat erikoishinnat, joten otathan niissä yhteyttä mediamyyntiimme. Emme ota vastaan vaali-ilmoituksia verkkopalvelun kautta.

Kuolinilmoitukset

Kuolinilmoitus on omaisten kaunis tapa kertoa läheisen poismenosta ja kunnioittaa vainajaa. Samalla voi kutsua siunaustilaisuuteen, kiittää osaa ottaneita ja hoitoon osallistuneita.

Surukiitokset

Hautajaisten jälkeen voit kiittää osanotosta ja myötäelämisestä sekä kiittää vainajan hoitoon osallistuneita hyvästä hoidosta. Jätä surukiitos lehteen.

Perheilmoitukset

Kutsu juhliin, onnittele tai kiitä ystäviäsi ja perheenjäseniä lehti-ilmoituksella. Jaa iloinen perhetapahtuma kihlaus, vihkiminen tai vauvan syntymä paperilehdessä. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisellesi.

Vaali- ja puolueilmoittelulle on omat erikoishinnat, joten otathan niissä yhteyttä mediamyyntiimme. Emme ota vastaan vaalikiitoksia verkkopalvelun kautta.

Vauvauutiset

Uuden vauvan vanhemmat voivat ilmoittaa iloisesta perhetapahtumasta jättämällä maksuttoman ilmoituksen tästä.

Nimitykset

Onko yritykseenne rekrytoitu uutta työvoimaa? Luo positiivista mielikuvaa ja ilmoita yrityksesi
Nimityksistä. Jätä ilmoituksesi tästä.