Koillis-Savon päivän lehti -sovellus

 Käytätkö verkkosivuja mobiililaitteella? Asenna uusi uutissovelluksemme!

Koillis-Savo.fi löytyy nyt myös omana mobiilisovelluksena. Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Uutissovelluksesta löydät kaikki verkkosisällöt entistä nopeammin ja selkeämmin. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa uutissovelluksesta ja olet aina ajan tasalla.

Asenna uutissovellus

Koillis-Savo -sovellus on nyt Päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea Koillis-Savon näköislehtenä ja selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Tallentamasi lehdet voit lukea laitteeltasi myös ilman verkkoyhteyttä. Huomioithan, että sinun tulee kirjautua sisään Mediatunnuksellasi ensimmäisellä kerralla. Avaamalla sovelluksen löydät heti tuoreimman näköislehden ja sen alta näköislehtiarkiston. Vierittämällä sivua alaspäin, pääset selaamaan näköislehtiarkistoa.

Lue lisää sovelluksesta

Asenna päivän lehti -sovellus

 

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Päästäksesi käyttämään sovellusta, tarvitset voimassa olevan tilauksen, joka sisältää digin sekä Mediatunnuksen. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä.

Kaipaatko vielä lisää tietoa?

Katso vastauksia usein kysytyt kysymykset-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset