Kestotilaus kannattaa!

Savon Sanomat neuvottelee puolestasi erilaisia etuja alueen yrityksiin. Näistä esimerkkinä erilaiset tapahtumat kuten konsertit, teatteri ja urheilutapahtumat. Kestotilaajana pääset heti hyödyntämään etuja ja säästät helposti tilaushintasi takaisin etuja hyödyntämällä. Kumppanien tarjoamien etujen lisäksi Savon Sanomat tarjoaa etuja omista tuotteistaan.

Katso kaikki kestotilaajan edut tästä

Vuoden 2021 alusta alkaen kestotilaajan edut tilataan tekstiviestillä ja luovumme paperisen etukortin postittamisesta sekä mobiilietukortin käytöstä.

Kun näet kiinnostavan kestotilaajan edun lehden sivuilla tai verkkopalvelussamme, laita tekstiviesti ilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaan ja saat paluuviestinä ohjeet edun lunastamisesta. Huomioithan, että paluuviestin voi vastaanottaa ainoastaan kestotilaaja. On siis tärkeää, että puhelinnumero, johon edun tilaat, on tallennettuna Savon Sanomien asiakastiedoissa.

Alla olevista linkeistä saat luotua Mediatunnuksen sähköisiin palveluihimme ja lisättyä puhelinnumeron asiakastietoihisi.  Katso tarvittaessa ohje Mediatunnuksen luomiseen tästä.

Luo Mediatunnus tästä

Lisää puhelinnumero asiakastietoihisi

 

Asiakaspalvelumme yhteystiedot:

sähköposti: asiakaspalvelu@savonmedia.fi
Puhelin: 017 303 500 (ma-pe klo 8.00-16.00)
Puhelun hinta mpm/pvm, jonotus on maksullista

Käyntiosoite:
Vuorikatu 21, 70100 Kuopio
Avoinna ma-pe klo 08.00-16.00