Kestotilaus kannattaa!

Neuvottelemme puolestasi rahan arvoisia etuja alueen tapahtumiin ja yrityksiin. Yhteistyökumppanimme tarjoavat vuoden varrella runsaasti etuja, jotka saat helposti käyttöösi Savon Sanomien etukortilla. Kumppanien tarjoamien etujen lisäksi voit hyödyntää myös Savon Sanomien kestotilaajatarjouksia tilauksista, ilmoituksista sekä muista tuotteista. Järjestämme vuoden mittaan myös vain kestotilaajille tarkoitettuja arvontoja.

Katso kaikki kestotilaajaedut tästä!

Kestotilaajan etukortti


Kestotilaajan etukortilla todistat helposti olevasi Savon Sanomien kestotilaaja ja saat sinulle kuuluvat edut käyttöösi korttia näyttämällä. Toimitamme uudet etukortit kestotilaajille tammikuussa. Tämän jälkeen toimituksia tehdään kuukausittain uusille kestotilaajille.

Jos korttisi on kadonnut, uuden etukortin voit tilata sähköpostilla tai noutaa asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Mobiilietukortti

Paperisen etukortin lisäksi tarjoamme kestotilaajiemme käyttöön myös mobiilietukortin, joka kulkee kätevästi mukanasi puhelimessasi. Voit tilata mobiilietukortin omaasi sekä kahden perheenjäsenesi puhelimeen. Mobiilietukortti on puhelinnumerokohtainen ja sen tilaaminen edellyttää, että käytetyt puhelinnumerot on tallennettu asiakastietoihisi. Jos haluat lisätä puhelinnumeron tilaustietoihisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Näin tilaat mobiilietukortin puhelimeesi

Lähetä tekstiviesti ETUKORTTI numeroon 13521
Saat paluuviestinä linkin mobiilietukorttiin. (Linkki on puhelinnumerokohtainen ja se pitää aktivoida vuosittain jokaisesta korttia käyttävästä puhelinnumerosta.)
Avaa saamasi linkki puhelimesi selaimeen ja tallenna sivu puhelimesi selaimen kirjanmerkkeihin tai kotivalikkoon, näin löydät etukortin jatkossa helposti.
Palvelu toimii kaikilla kotimaisilla matkapuhelin liittymillä.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot:

sähköposti: asiakaspalvelu@savonmedia.fi
Puhelin: 017 303 500 (ma-pe klo 8.00-16.00)
Puhelun hinta mpm/pvm, jonotus on maksullista

Käyntiosoite:
Vuorikatu 21, 70100 Kuopio
Avoinna ma-pe klo 08.00-16.00