Savon suurin autouutuuksien esittely- ja koeajotapahtuma 20.5.2023

Kauppakeskuksen edusta täyttyy uusimmista automalleista, asiantuntijoista ja viihdykkeistä koko perheelle!

Tule koko perheen voimin nostattamaan autokuumetta! Kuopion kaikki merkkiautoliikkeet asiantuntijoineen kurvaavat paikan päälle uusimpien malliensa kanssa. Tapahtumassa löytyy myös mielenkiintoista puuhaa poliisin ja liikenneturvan järjestämiltä pisteiltä. Koeajojen välissä voi pysähtyä vaikkapa Tivoli Sariolan maailmanpyörässä. Tapahtuma-alue sijaitsee Matkuksen D sisäänkäynnin edessä parkkipaikalla. Menossa mukana Savon Sanomat ja Savon Aallot.

Savon Aaltojen suora radiolähetys Matkuksen elohuoneesta lauantaina klo 9-14. Lähetyksessä luvassa iloista kesätunnelmaa, monipuolista musiikkia ja mielenkiintoisia haastatteluja. Paikalla juontaja Sami Turunen. Tervetuloa moikkaamaan paikan päälle! Lähetykseen voi osallistua myös taajuuksilla tai nettiradiossa.

Tapahtuma järjestetään osana Matkuksen kesäkauden avausta – Kurvataan hyvällä draivilla kohti vuoden iloisinta aikaa! Juha Jylhäsalmi rytmittää kesän avausta la 20.5. ja Tivoli Sariola tuo riemua koko poppoolle 13.5.-3.6. Lue lisää: matkusshoppingcenter.fi


Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus ja tutustu kerralla jopa 50 automalliin!

Mukana olevat yritykset

Autoliike Miettinen

Olemme kuopiolainen autoliike, joka on perustettu v.1992. Škoda jälleenmyyjänä aloitimme v.1994. Škodan lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima vaihtoautoja.

Avasimme uuden Täyden Palvelun Škoda-autotalon Kuopion Kolmisoppeen tammikuun lopussa 2005. Saman katon alla Teitä palvelevat automyynti, huolto, varaosat, korikorjaamo, rengasmyynti sekä rengashotelli. Henkilökunnan määrä on 35.

Voit luottaa palveluumme, asiantuntemukseemme ja kokemukseemme. Pyrimme tekemään elämästäsi autosi kanssa huoletonta ja mukavaa – sillä paraskaan tekniikka ei voi koskaan korvata henkilökohtaista palvelua.

Matkuksen autotapahtumassa meillä on esillä Skoda mallistoa ja autotapahtuman myötä erikoistarjouksena metalliväri nyt kaupan päälle 20.5-2.6 välisenä aikana tehtyihin uusiin tilauksiin.

Lisäksi etukuponkeja jaossa Skoda huoltoomme jolla saat moottoriöljystä -33% alennuksen, tervetuloa Autoliike Miettisen osastolle.

Autotalo Hartikainen

Autotalo Hartikainen –  10 automerkin jälleenmyyjä ja 17 merkin huolto- ja varaosapalveluiden toimittaja. Tutustu tarjontaamme: Hartikainen.com

Avain Vaunu

Avain Vaunu on valtuutettu Volvo, Renault ja Dacia jälleenmyyjä sekä merkkihuolto. Olemme myös valtuutettu Polestar-merkkihuolto. Muita automerkkejä voi ostaa kauttamme tarkastettuina ja autohuollon huoltamina vaihtoautoina. Toimintaamme ohjaa tärkeät arvot avoimesta ja uskottavasta toiminnasta, asiakastyytyväisyydestä ja ympäristöstä huolehtimisesta – olemme mukana autoalan Green Deal -ilmastosopimuksessa.

Hedin Automotive ja Bavaria Finland Oy

Hedin Automotive Oy:n autoliiketoiminnasta Suomessa vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksää automerkkiä: BMW, Ford, INEOS Grenadier, Mazda, MINI, Nissan, Opel, SKODA ja Subaru. Täyden palvelun autotalomme 15 paikkakunnalla tarjoavat kaikki autoiluun liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon. Matkuksen tapahtumassa mukana merkeistämme Opel ja BMW. Esittelyssä vaihtoautojen 12 kk takuuohjelma Hedin Certified  www.hedinautomotive.fi

Hedin Automotive Finland osastolla Opel Corsa -aiheinen visailu. Osallistu, voit voittaa liput Kuopion Viinijuhlille! Paikanpäällä huipputarjous, uusi sähköinen Opel Corsa-e vuodeksi käyttöön 399 €/kk, 15 tkm! Muutamia autoja nopeaan toimitukseen

Delta Auto

Delta Auto tarjoaa automyynti- ja huoltopalveluja. Uudet- ja vaihtoautot 13 autoliikkeestä ympäri Suomen. Kia, Mitsubishi, Mazda, Opel, Maxus, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, ja Jeep -merkkien edustus.

Väänäsen auto Oy

Moikka Väänäsen autolta! Olemme kuopiolainen perheyritys ja täyden palvelun autotalo. Palvelemme asiakkaitamme hyvällä fiiliksellä ja vahvalla asiantuntemuksella jo kolmannessa sukupolvessa. Tänä vuonna juhlimme 60v matkaamme ja näin ollen meillä on kunnia olla yksi Euroopan vanhimmista Datsun/Nissan -kauppiaista. Merkkiedustukseemme kuuluu Nissanin lisäksi luotettavia nelivetoja tarjoava Subaru.

Tapahtumaan meillä on ilo tuoda täysin uudistunutta Nissanin mallistoa. Paikalla ovat upea täyssähköinen ARIYA, täysin uusi X-Trail sekä ainutlaatuisella e-POWER teknologialla varustettu Qashqai. Lisäksi mukana on Subarun malliston uusin tulokas täyssähköinen Solterra ⚡

Autoihin on käynnissä myös loistavat kampanjat, joihin kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan!

Matkuksella nähdään, lämpimästi tervetuloa! 🌞

K-Auto

K-Auton tapahtumaosastolla esittelyssä

  • Volkswagenilta – täyssähköinen ID. Buzz. Vuoden Auto Suomessa 2023 -kilpailun yleisöäänestyksen voittaja!
  • Audilta – e-tron GT, jossa yhdistyvät puhdas urheilullisuus ja edistyksellinen luksus
  • Cupralta – tyylikäs Formentor

Koejettavissa

  • Volkswagen – ID.5 GTX Tyylikäs coupé SUV
  • Audi – Uusi Q8 e-tron; segmenttinsä kuumin uutuus!
  • Cupra – Born luokkansa urheilullisin täyssähköauto!

Tule koeajamaan K-Auton uutuudet ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa auton viikonlopuksi käyttöösi!

K-Auto tarjoaa sinulle merkkejä tulevaisuudesta. Se tarkoittaa puhtaampaa autoilua ja uusia tapoja auton käyttöön ja omistamiseen, mutta myös valtavan laajan malliston, josta löydät takuulla omasi. Valitse merkkisi, tutustu, rakenna, vertaile ja pyydä meitä kertomaan lisää. Autamme mielellämme kaikissa autoasioissa. Tervetuloa autokaupoille K-Autoon Leväsentie 33, 70780 Kuopio

Kuopion Autokauppa Oy

Kuopion Autokaupasta löydät Suomen suosituimman Toyota Hybrid malliston ja kaikki autoiluun tarvittavat palvelut. Savon suurimmassa autojen esittely- ja koeajotapahtumassa osastollamme on SÄHKÖPYÖRÄ arvonta ja lapsille ONNENPYÖRÄ!

Esittelyssä/koeajettavissa ovat seuraavat Toyota mallit: Uudistunut kansan suosikki Corolla Touring Sports, uusi Corolla Cross, hieman korkeampi SUV malli, RAV4 Plug-in, tilava ja ladattava SUV citymaasturi, Yaris, pienemmän segmentin myyntitilastojen kärki, Yaris Cross, Yarisin ”crossover isoveli” kompakti SUV,  bZ4x tilava nelivetoinen täyssähköauto.

Rinta-Jouppi Oy

Osastolla rahoitustarjous kampanja varastoautoihin!
Kia Picanto, Rio, Stonic ja Ceed-perhe kokonaisuudessaan, Ford Fiesta Puma, Focus ja Kuga. Näihin siis rahoitustarjous 1% + kulut, max 30.000€, kampanjaa ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Esittelyssä esimerkiksi Ford Ranger 3.0 V6 EcoBoost 292 hv A10 4×4 Raptor. Tervetuloa tutustumaan!

WETTERI

Wetteri Oyj kuuluu Suomen suurimpien autoliikkeiden joukkoon. Konserniin kuuluu henkilöautojen myynnistä, huollosta ja varaosaliiketoiminnasta vastaava Wetteri Auto Oy sekä raskaan kaluston puolella toimiva Wetteri Power Oy. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oulussa, konsernin muut toimipisteet ovat Espoossa, Iisalmessa, Joensuussa, Kajaanissa, Kemissä, Kempeleessä, Kokkolassa, Kuopiossa, Kuusamossa, Lahdessa, Lempäälässä, Rovaniemellä ja Ylivieskassa.