E-lasku

Jos käytät jo verkkopankkia, nyt on oikea hetki vaihtaa paperilasku e-laskuun!

E-lasku on helppo tapa maksaa laskuja. Se siirtyy sähköisessä muodossa verkkopankkiisi, jossa voit tarkistaa ja hyväksyä laskun nopeasti tai hoitaa laskut kokonaan automaattisesti, jos niin haluat. Laskut myös arkistoituvat verkkopankkiisi. E-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. E-laskun voi maksaa kätevästi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Ekologisen e-laskun hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta!

E-laskua on tarvittaessa helppo muokata: muutoksen voit tehdä helposti omassa verkkopankissasi, jossa voit muuttaa maksutiliä ja summaa tai aikaistaa eräpäivää. E-laskun kanssa ei tarvitse näppäillä pitkiä tili- ja viitenumeroita itse. Eikä paperisten laskujen tapaan tarvitse nähdä vaivaa niiden hävittämisestä. Lisäksi e-lasku on turvallinen, koska pankit tunnistavat tarkkaan e-laskun lähettäjät ja maksajat. Siirtyminen e-laskuun ei muuta laskutusrytmiäsi eikä maksuaikaasi. E-laskun aktivointiin tarvitset vain tilauksesi asiakasnumeron, joka löydät edelliseltä laskultasi.

Näin otat käyttöön maksuttoman e-laskun:

  • Tee e-laskusopimus helposti omassa verkkopankissasi. Sinun ei tarvitse olla yhteydessä lehteesi.
  • Hae verkkopankin e-laskuttajalistasta lehtesi tai laskuttava yhtiö, laskutusaihe on tilauslasku tai lehtimaksu
  • Lisää sopimuslomakkeelle tunnisteeksi asiakasnumerosi, jonka löydät uusimmasta tilauslaskusta tai kysymällä asiakaspalvelustamme
  • Kun olemme vastaanottaneet pankiltasi tekemäsi valtuutuksen, lähetämme seuraavat laskut suoraan verkkopankkiisi.
  • Kun lasku tulee verkkopankkiisi, tarkista lasku ja hyväksy maksu veloitettavaksi tililtäsi tai voit halutessasi valita verkkopankissa automaattisen maksamisen, jolloin maksu lähtee tililtäsi automaattisesti eräpäivänä.
  • Verkkopankissasi voit tulostaa laskun tai tallentaa sen tietokoneellesi. Laskut arkistoituvat myös verkkopankkiisi.
  • Lisätietoa e-laskusta löydät omasta verkkopankistasi.