Tiedotteet

Naisten mestaruusliigan lentopallo-ottelu Puijo Wolley–Jymy Volley

25.9. klo 15.00 Studentialla, Yliopistonranta 2, Kuopio

Kestotilaajalle tekstiviestillä liput -50% alennuksella, liput norm. aikuiset 15 €, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 8 €, lapset 10-17 v. 5 €.

Lähetä tekstiviesti SS PUWO numeroon 16323.
Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Säilytä viesti ja lunasta etu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen.

Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä, mikäli matkapuhelinnumero, josta lähetät viestin, on tallennettu asiakastietoihisi. Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihisi täällä. Tekstiviestin hinta 0,25€. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta etuun.

 

Lentopallon Savon Sanomat Syysturnaus

Naisten liigapelit lauantaina 11.9. Studentialla

PuWo – Ploki klo 10.00
Ploki – Nurmo klo 14.00
Nurmo – Puwo klo 18.00

Liput kestotilaajalle 50 % alennuksella, (liput norm. 8€/aikuinen, 5 €/nuori yli 15 v). Alle 15-vuotiaat ja kausikorttilaiset veloitukseton sisäänpääsy. 2 lippua/kestotilaaja.

Lähetä tekstiviesti SS PW numeroon 16323. Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Säilytä viesti ja lunasta etu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen.

Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä, mikäli matkapuhelinnumero, josta lähetät viestin, on tallennettu asiakastietoihisi. Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihisi täällä.
Tekstiviestin hinta 0,25 e. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta etuun.

Naisten mestaruusliigan lentopallo-ottelu Puijo Wolley – LiigaPloki

7.10. klo 18.30 Studentialla, Yliopistonranta

Kestotilaajalle tekstiviestillä -50 % alennus lippujen normaalihinnasta, liput norm. aikuiset 12 €, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 8 €, 1 lippu/tekstiviesti, max 2 viestiä/kestotilaaja.
Lippuja rajoitettu määrä. Etu voimassa 7.10. klo 14 saakka.

HAKUSANA: SS PUIJO
Lähetä tekstiviesti SS PUIJO numeroon 16323.

Saat paluuviestin onnistuneesta edun tilauksesta. Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen. Säilytä viesti ja lunasta etu paluuviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä, mikäli matkapuhelinnumero, josta viestin lähetät on tallennettu asiakastietoihisi. Numeron voi tarvittaessa lisätä asiakastietoihisi osoitteessa savonsanomat.fi/verkkoasiointi.

Tekstiviestin hinta 0,25€. Tekstiviestillä tilattuja lippuja ei voi vaihtaa. Edelleen lähetetty viesti ei oikeuta sisäänpääsyyn.

Naisten Mestaruusliiga avaus

Puijo Wolley–Pölkky Kuusamo ke 2.10. klo 18 Pohjantien koulu

Kestotilaajan etukortilla kaksi yhden hinnalla peliin, liput norm. 15 €/8 €. Etu jopa 15 €.

Otteluisäntä Savon Sanomat

Puijo Wolley vastaan Karelian Hurmos

Naisten 1-sarjan lentopalloa su 27.1. klo 16 Pohjantien koululla.

Kestotilaajan etukortilla kaksi yhden hinnalla peliin. Liput norm. 9/7 €.