Joulukalenterin arvontasäännöt

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Mediatalo ESA Oy, y-tunnus 1008710-3. Mediatalo ESA Oy on osa Mediatalo Keskisuomalaista / Keskisuomalainen Oyj:tä, y-tunnus 0174445-8
Arvonnan yhteistyökumppani: Euronics Lahti, Javiatrade Oy, y-tunnus 2685608-5.

Mukana arvonnassa ovat seuraavat Mediatalo ESAn tilattavat alue- ja maakuntalehdet: Etelä-Suomen Sanomat (myöhemmin lehti)

2. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvontaan 1 kpl SAMSUNG 65”, QLED, 4K, AMBMODE, T2CS2, 2020 televisiota (arvo 1499 €), 2 kpl PlayStation 4 Pro 1TB (arvo 495 €/kpl), 2 kpl JBL XTREME 2 (arvo 295 €/kpl) sekä 120 kpl Fazerin sininen suklaalevyä (arvo 3,33 €/kpl). Palkintojen yhteisarvo on 3478,60 €. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen arvosta arpajaisveron. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Viikkopalkinto 1 arvonta tapahtuu 7.12.2020. Viikkopalkinto 2 arvonta tapahtuu 14.12.2020. Viikkopalkintojen 3 ja 4 sekä pääpalkinnon arvonta tapahtuu 4.1.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamiinsa puhelinnumeroihin. Jos jotakin voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron.

Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi palkintojen voittajien kanssa voidaan sopia haastattelun antamisesta ja julkaisemisesta järjestäjän medioissa.

Palkinnot noudetaan yhteistyökumppanin toimipisteestä. Arvonnan voittaja vastaa itse palkinnon noutamisesta aiheutuvista kuluista.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Arvontaan osallistuvan henkilön puhelinnumeron kaksi viimeistä numeroa tulee olla mukana kyseiselle päivälle arvotuissa onnennumeroissa. Arvontaan eivät saa osallistua järjestäjän ja yhteistyökumppanin tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan voi osallistua lähettämällä tekstiviestin (hinta 1,50 €/kpl). Puhelinliittymän viihdepalveluesto voi rajoittaa osallistumista. Lähettämällä tekstiviestin osallistuja hyväksyy arvontasäännöt.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.-24.12.2020 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Viikkopalkinto 1 arvonta tapahtuu 7.12.2020. Viikkopalkinto 2 arvonta tapahtuu 14.12.2020. Viikkopalkintojen 3 ja 4 sekä pääpalkinnon arvonta tapahtuu 4.1.2021.

5. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

6. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

7. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Mediatalo Keskisuomalaisen yleiset kilpailu- ja arvontasäännöt

Onnea arvontaan!