Meidän Juttu - lähetä juttusi meille

Etelä-Suomen Sanomissa julkaistaan palstaa ”Meidän juttu” eli Nimi lehteen – ja kuva kanssa! Voit kirjoittaa palstalle juttusi itse ja lähettää sen kuvien kera toimitukseen.

Haastamme palstalle eritoten kaikki maakunnan yhteisöt, yhdistykset ja urheiluseurat kertomaan toiminnastaan kuten menestyksistä, juhlista tai muista jutun arvoisista tapahtumista ja asioista.

Palsta ei ole tarkoitettu yhdistyksen normaalista toiminnasta kertomiseen eli vuosikokoukset, matkakutsut ja muut tärkeät ennakkotiedot kannattaa edelleen julkaista Etelä-Suomen Sanomien ilmoituspalstoilla.

Jos sen sijaan yhdistys teki vaikkapa sille merkittävän ulkomaanmatkan, voi tämä olla noteerauksen paikka Meidän juttu -palstalla. Uutinen palstalla on sekin, jos yhdistys tai seuraa kerää rahaa hyvään tarkoitukseen ja luovuttaa varat saajalle.

Homma menee näin.

 • Teillä on yhteisö.
 • Teillä on uutinen, josta te haluatte kertoa muillekin.
 • Te lähetätte toiminnastanne tai tapahtumastanne tekstiä 1 000 merkkiä ja täysresoluutiokokoisen vaakakuvan.
  (Pyrkikää mahdollisimman lähelle tuhatta merkkiä, sillä liian lyhyt on rumannäköinen ja liian pitkää joudumme lyhentämään.)

Etelä-Suomen Sanomat päättää, mitkä kuvista julkaistaan lehdessä tai verkkopalvelussamme

Jätä Meidän juttu -kirjoituksesi tästä:

 • Yhteystiedot

 • Juttusi

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 8 MB.
   Meidän juttu -artikkeleissa kuva on pakollinen, joten lataa vähintään yksi täysresoluutiokuva tähän. Voit ladata samalla myös valmiin juttutiedoston koneeltasi (esim. Word-dokumentin).