Tiedotteet

Laitteen muisti on täynnä. Kuinka voin poistaa jo ladattuja näköislehtiä?

Voit poistaa jo ladattuja ja luettuja yksittäisiä näköislehtiä sovelluksesta Lehdet-osiosta Ladatut-valikon alta. Jos haluat poistaa laitteeltasi kaikki siihen ladatut näköislehdet, voit tehdä sen Tili ja asetukset -valikosta kohdasta Näköislehdet.
Tili ja asetukset -valikkoon pääset sovelluksen oikean ylälaidan kuvakkeesta, missä kirjautuneelle käyttäjälle näkyy lyhenne etu- ja sukunimen alkukirjaimista ja ei-kirjautuneelle käyttäjälle ihmishahmo-kuvake.

Sovellus herjaa ”Virheellinen käyttäjätunnus tai salasana”, mitä teen?

Ongelmaan voi olla useita ratkaisuvaihtoehtoja.

  1. Varmista salasanan kirjoitusasu. Sovelluksiin liittyvät kirjautumisongelmat liittyvät usein väärään salasanaan. Useat mobiililaitteet muuttavat tekstikenttään syötettävän tekstin ensimmäisen kirjaimen oletuksena isoksi alkukirjaimeksi, jolloin salasana ei täsmää Mediatunnukseen määritetyn salasanan kanssa.
    Mikäli et muista salasanaasi tai haluat muuttaa sen, tilaa salasanan vaihtolinkki sähköpostiisi.
  2. Onhan sovellusversiosi päivitetty uusimpaan? Käy tarkistamassa tuorein versionumero sovelluskaupastasi.
  3. Olethan käynyt verkkoselaimen kautta kirjautumassa? Kannattaa kokeilla, että Mediatunnuksesi toimii ja digitilauksesi näkyy omissa tuotteissasi. Näköislehden pääsee lukemaan mobiililaitteissa myös selaimella. Salasanan vaihtaminen Mediatunnukseen voi myös auttaa kirjautumisongelmissa.
  4. Sovelluksen muistissa on vanha salasana. Pyyhi salasana kenttä tyhjäksi ja kirjoita salasana uudelleen.

Mikäli et muista salasanaasi tai haluat muuttaa sen, tilaa salasanan vaihtolinkki sähköpostiisi.

Mikäli salasanasi on oikea ja kirjautumisongelma ei poistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voiko sovellusta käyttää ilman voimassa olevaa tilausta?

Sovellusta voi käyttää myös ilman tilausta. Ilman tilausta käytössä on vastaavat maksuttomat sisällöt kuin lehden verkkosivuillakin. Sovelluksen rajaton käyttöoikeus vaatii tilauksen.

Mistä saan sovelluksen? Maksaako sovellus erikseen?

Sovelluksen pääset lataamaan kunkin käyttöjärjestelmän sovelluskaupasta; IOS: AppStore ja Android: Play-kauppa maksutta.

Kirjoita hakuun lehden nimi ja lataa sovellus. Suorat latauslinkit löydät myös osoitteesta ESS.fi/asenna.

Sovellus on ilmainen, mutta rajaton käyttö vaatii tilauksen.

Voiko sovelluksessa tehdä hakuja?

Sovelluksen alavalikon Tutki-osiosta löytyy hakutoiminto, jolla voi hakea juttuja verkkosisällöistä. Valikon alta löytyvät myös toimituksen suosittelemat aihekokonaisuudet.

Näköislehdissä hakutoimintoa ei ole käytössä.

Voinko muuttaa tekstin kokoa?

Verkkosisältöjen osalta tekstin suurentaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Näköislehden tekstiä saat suurennettua joko kaksoisklikkaamalla ruutua jutun päältä tai kahdella sormella loitontamalla niitä ruudun päällä.
Pääset takaisin alkuperäiseen kokoon esim. kaksoisklikkaamalla ruutua uudestaan.

Mistä löydän päivän näköislehden ja löytyykö sovelluksesta vanhoja lehtiä?

Näköislehdet löydät sovelluksen alalaidassa olevan Lehdet -valikon alta. Sovellus tarjoaa ensimmäisenä lehden uusimman numeron. Tuoreimman lehden alta löytyvät myös viimeisimmät liitteet.

Näköislehtiarkistoon pääset Lehdet -osion ylälaidasta Arkisto-painikkeen kautta.

Miten kirjaudun ulos sovelluksesta?

Voit kirjautua ulos sovelluksesta Tili ja asetukset -valikon alta löytyvästä kirjaudu ulos -painikkeesta.
Tili ja asetukset -valikkoon pääset sovelluksen oikean ylälaidan kuvakkeesta, missä kirjautuneelle käyttäjälle näkyy lyhenne etu- ja sukunimen alkukirjaimista ja ei-kirjautuneelle käyttäjälle ihmishahmo-kuvake.

Mitä ovat ilmoitukset ja miten saan ne käyttööni?

Ilmoitukset eli reaaliaikaiset push-viestit tarjoavat sinulle kiinnostavimpia uutisia ja ajankohtaisimpia aiheita suoraan laitteeseesi. Saat ilmoitukset käyttöösi sallimalla ne sovelluksen ensimmäisellä käyttökerralla sovelluksen käyttöönottoavustimessa.

Voit vaihtaa ilmoitusasetuksia myös myöhemmin sovelluksen Tili ja asetukset -valikon alta. Asetuksissa voit valita minkä tyyppisistä uutisista saat ilmoituksia.
Tili ja asetukset -valikkoon pääset sovelluksen oikean ylälaidan kuvakkeesta, missä kirjautuneelle käyttäjälle näkyy lyhenne etu- ja sukunimen alkukirjaimista ja ei-kirjautuneelle käyttäjälle ihmishahmo-kuvake.

Mitä mainoksia sovelluksissa on?

Sovelluksessa esitetään vastaavan tyyppistä mainontaa kuin verkkosivuillamme. Sovelluksen näköislehdessä on samat mainokset kuin paperilehdessäkin.