Tiedotteet

Lisää Saikkua, kiitos! OSA 2. Sibeliustalossa perjantaina 24.11. klo 19

Lisää Saikkua, kiitos! OSA 2.

Sibeliustalossa perjantaina 24.11. klo 19.00.

Lisää Saikkua, kiitos! on huippusuositun Saikkua, kiitos! – trilogian toinen osa. Esityssarjan ensimmäinen osa, Saikkua, kiitos! OSA 1. on kerännyt yli 250 000 katsojaa ja sitä on esitetty yli 500 kertaa. Jatko-osassa meno vaan paranee ja vauhti kiihtyy.
Jälleen kilpaillaan lääkäreiden SM- mestaruudesta ja mitenköhän lääkäri liittyy 80-vuotta täyttävän anopin syntymäpäivälahjaan?
Paljon on siis uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan? Toki mukana on myös Ismo Leikolan jatko-osaan tekemät ratkiriemukkaat laulut, joissa mm. ylistetään tiukoilla olevia sairaanhoitajia.
Lavalla sama kolmikko, Jukka Rasila, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen. Tervetuloa!

Peruslippu 35 €
Kestotilaajat 29 €
(Hintaan lisätään Lippu.fi toimitusmaksu: Myyntipisteiltä 3 €/tilaus, verkkokaupassa 1,50 €/tilaus ja R-kioskeilta 3 €/tilaus + 1 €/lippu.)

LIPUT: Sibeliustalon päivittäinen lipunmyynti kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi myyntipisteestä, Aleksanterinkatu 18 A, katutaso. Sibeliustalon lippukassa palvelee asiakkaita tuntia ennen tapahtumaa.
HUOM! Kestotilaajalippuja rajoitettu erä, 2 / kestotilaaja, ei varauksia. Ostettaessa esitettävä Hämeen Median etukortti. Etuhintaisten lippujen lipunmyynti Lippu.fi-myymälä Kauppakeskus Trio, Lahti ma-pe 9-18, la 10-16.