Tervetuloa Keskisuomalaisen asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut löydät sivun alalaidasta.

Joulupukki, kuusikauppias, joulumyyjäisten järjestäjä

Tavoita asiakkaasi jouluilmoituksella Keskisuomalaisessa. Jätä ilmoitus kätevästi verkossa, säästät valmistusmaksun! Käytä omaa kuvaa tai valitse ilmoitukseen jouluinen kuva valmiista piirroskuvista. Ilmoituspalveluun pääset Lue lisää -linkistä

Lue lisää

Postin lakon vaikutus tilauslaskuihin

Postin lakon aikana laskutettiin tilauslaskuja e-laskuina, sähköpostilaskuina ja verkkolaskuina. Paperiset laskut (mukaan lukien suoramaksut) olivat laskutustauolla Postin lakosta johtuen ja ne laskutetaan asiakkailtamme vasta Postin lakon jälkeen. Myöhässä saapuneen paperisen laskun voi maksaa kuluttomasti viikon ajan laskun saapumisesta lukien.

Lue lisää

Muutos tarjoushintaisten kestotilausten peruuttamisen ehtoihin

Jos tarjoushintainen kestotilaus peruutetaan kesken tarjoustilausjakson, niin karenssiaika seuraavan tarjoushintaisen kestotilauksen tilaamiseen on 6 kk. Tarjoushintaisen kestotilauksen ollessa voimassa koko tilausjakson ajan, niin tällöin karenssi on 3 kk. Saman kampanjatilauksen tilaaminen uudestaan onnistuu vasta 6 kk karenssin jälkeen.

Lue lisää