Meidän juttu

Keskisuomalaisessa julkaistaan palstaa ”Meidän juttu” eli Nimi lehteen – ja kuva kanssa! Voit kirjoittaa palstalle juttusi itse ja lähettää sen kuvien kera toimitukseen.

Haastamme palstalle eritoten kaikki maakunnan yhteisöt, yhdistykset ja urheiluseurat kertomaan toiminnastaan kuten menestyksistä, juhlista tai muista jutun arvoisista tapahtumista ja asioista.

Palsta ei ole tarkoitettu yhdistyksen normaalista toiminnasta kertomiseen eli vuosikokoukset, matkakutsut ja muut tärkeät ennakkotiedot kannattaa edelleen julkaista Keskisuomalaisen ilmoituspalstoilla.

Jos sen sijaan yhdistys teki vaikkapa sille merkittävän ulkomaanmatkan, voi tämä olla noteerauksen paikka Meidän juttu -palstalla. Uutinen palstalla on sekin, jos yhdistys tai seuraa kerää rahaa hyvään tarkoitukseen ja luovuttaa varat saajalle.

Homma menee näin.
Teillä on yhteisö.
Teillä on uutinen, josta te haluatte kertoa muillekin.
Te lähetätte toiminnastanne tai tapahtumastanne tekstiä enimmillään 1 000 merkkiä ja täysresoluutiokokoisen vaakakuvan.

Keskisuomalainen päättää, mitkä kuvista julkaistaan lehdessä tai verkkopalvelussamme KSML.fi.

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, gif, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
    Käyttöehdot: Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin ja oikeus luovuttaa materiaali. Jos kuvia otetaan uutisluontoisesta tilanteesta julkisella paikalla, niissä esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Muussa tapauksessa kuvissa esiintyviltä ihmisiltä tarvitaan suostumus kuvan lähettämiseen (alle 16-vuotiaan kuvan julkaisemiseen lupa pyydetään lapsen huoltajalta). Keskisuomalaisella on lähetettyihin kuviin julkaisuoikeus muttei julkaisuvelvollisuutta. Keskisuomalainen arkistoi kuvat ja voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.