Tietoa kestotilaajan eduista

Katso tuoreimmat Kestotilaajan edut: Kestotilaajan edut

Keskisuomalaisen kestoasiakkuus kannattaa!

Neuvottelemme puolestasi erilaisia etuja lukuisiin tapahtumiin mm. keikoille, konsertteihin, teatteriin, urheilutapahtumiin ja lastenkekkereihin. Kestotilaajana olet etuoikeutettu myös varaamaan myyntipöydän Keskisuomalaisen huippusuositulta kirpputorilta. Kestotilaajana pääset heti hyödyntämään näitä etuja ja nauttimaan erilaisista tapahtumista. Säästät helposti tilaushintasi takaisin etuja hyödyntämällä. Edun saat myös digitilauksista, mikäli tilauksesi on muodoltaan kestotilaus.

Vuonna 2019 Kestotilaajan etuja tarjosivat yhteistyössä Keskisuomalaisen kanssa mm. Sirkus Finlandia, Laukaan Satama Festival, Laajis, Motonet GP, Teatteri Eurooppa Neljä, Neste Rally Finland, Jyväskylän Kesä, Peurunka, Jyväskylän kaupunginteatteri, Matkapojat, sekä kymmenet muut toimijat.

Kestotilaajan etuilmoituksissa ilmoitamme hakusanan, jonka lähettämällä saat paluuviestissä ohjeet edun lunastamiseen. Paluuviestin voi vastaanottaa ainoastaan kestotilaaja. Puhelin kulkee aina mukanasi, joten sillä on helppo tilata etuja ja lukea myös päivän lehteä. Digitilaajana pääset selaamaan päivän lehteä puhelimesi lisäksi myös tabletilla tai tietokoneella. Sähköisenä versiona löydät näköislehden ja tuoreimmat uutiset voit lukea ksml.fi –verkkopalvelustamme. Paperilehden tilaajana voit liittää digilehden edullisesti nykyisen tilauksesi kylkeen vain 3€/kk.

Mitä ikinä odotatkaan – olemme seuranasi.

Etkö ole vielä kestotilaaja? Katso eri tilausvaihtoehdot: Tilaa