Tietoa kestotilaajan eduista

Katso tuoreimmat Kestotilaajan edut: Kestotilaajan edut

Keskisuomalaisen kestoasiakkuus kannattaa!

Neuvottelemme puolestasi erilaisia etuja lukuisiin tapahtumiin mm. keikoille, konsertteihin, teatteriin, urheilutapahtumiin ja lastenkekkereihin. Kestotilaajana olet etuoikeutettu myös varaamaan myyntipöydän Keskisuomalaisen huippusuositulta kirpputorilta. Kestotilaajana pääset heti hyödyntämään näitä etuja ja nauttimaan erilaisista tapahtumista. Säästät helposti tilaushintasi takaisin etuja hyödyntämällä. Edun saat myös digitilauksista, mikäli tilauksesi on muodoltaan kestotilaus.

Vuonna 2021 kestotilaajan etuja tarjosivat yhteistyössä Keskisuomalaisen kanssa mm. Laajis, Intersport, Suomen Brodeeraus, Ruohonjuuri, Viherlandia, Unijukka, Kauppakeskus Seppä, Kukkakauppa Hautaustoimisto Marjatta Ryynänen, Jyväskylän Liivi- ja Sukkapiste, Jyväskylän Kesä, Kirittäret, Saarijärven Pullistus, Piispala, Lastenteatteri Pikku-Sohvi, Jyväskylän Kankaan Padel, Suomen Tivoli, EXT Ventures, Jyskän Varastomyymälä, Secto Rally Finland, JBA, Liiga Ploki, Jyväskylän kaupunginteatteri, Peurunka, Elonen, H&K Jyväskylä, Tommi Soidinmäen ja Eeva Saarenpään konsertti Joulun hiljaisuus, Spa Hotel Runni sekä KeuPa.

Kestotilaajan etuilmoituksissa ilmoitamme hakusanan, jonka lähettämällä saat paluuviestissä ohjeet edun lunastamiseen. Paluuviestin voi vastaanottaa ainoastaan kestotilaaja. Puhelin kulkee aina mukanasi, joten sillä on helppo tilata etuja ja lukea myös päivän lehteä. Digitilaajana pääset selaamaan päivän lehteä puhelimesi lisäksi myös tabletilla tai tietokoneella. Painetun lehden sähköisen version löydät näköislehtenä verkossa ja sovelluksessa, tuoreimmat uutiset voit lukea ksml.fi –verkkopalvelustamme. Painetun lehden tilaajana voit liittää digilehden edullisesti nykyisen tilauksesi kylkeen vain 3€/kk.

Muistathan hyödyntää myös seuraavat kestotilaajan edut:

– lukijailmoitukset -50% (alennus tarkoitettu yksityishenkilöille, ei koske kuolinilmoituksia, surukiitoksia tai yritysluontoista ilmoittelua)
– kakkoslehti vapaa-ajan asunnolle -50%
– lahjatilaus ystävälle etuhintaan
– painetun lehden keskeytys (max 3 kk), hyvitetään seuraavassa laskutusjaksossa
– osallistuminen lukuisiin tilaaja-arvontoihin
– mahdollisuus e-laskulle ja sähköpostilaskulle sekä joustaville laskutusväleille

 

Etkö ole vielä kestotilaaja? Katso eri tilausvaihtoehdot: Tilaa