Tiedotteet

Helatorstain vaikutus palveluihimme

Helatorstain jälkeen 27.5. julkaisemme erillisen näköislehden, jossa on runsaasti ajankohtaista ja ajatonta luettavaa sinua varten. Digitilaajan pääset lukemaan näköislehden KSML.fi-verkkopalvelussa sekä päivän lehti -sovelluksessa sen ilmestymispäivänä ja jälkikäteen arkistosta. Verkkopalvelumme uutisoi ajantasaisesti myös juhlapyhien aikaan. Painettuna lehti ei poikkeuksellisesti ilmesty perjantaina 27.5. Katso myös vaikutukset asiakaspalvelumme aukioloon ja ilmoituksien jättöön.

Lue lisää

Juhlista valmistunutta lehti-ilmoituksella

Onnittele valmistunutta, kutsu vieraita juhliisi ja kiitä sinua juhlapäivänä muistaneita. Voit jättää ilmoituksen itse helposti ja edullisesti tästä.

Lue lisää

Järjestöilmoitukset viikosta 16 alkaen

Keskisuomalainen ja paikallislehdet ilmestyvät pääsiäisen jälkeeen uudella ulkoasulla. Lehtiuudistuksen yhteydessä yhtenäistämme käytäntöjä seurojen ja yhdistysten ilmoittelussa. Lisäksi Sisä-Suomen Lehden ilmainen seuratoiminnan palsta muuttuu maksulliseksi.

Lue lisää

Asiakaspalvelua myös viikonloppuisin 12.2.2022 alkaen

Chat-palvelu verkossa palvelee la 12.2. alkaen myös lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-18. Arkisin reaaliaikaista asiakaspalvelua chatissa klo 8-22.

Lue lisää

Painetun lehden kestotilaajalle digi hintaan 3€/kk

Kestotilaaja, ota painetun lehden lisäksi käyttöösi verkon rajaton lukuoikeus seitsemänä päivänä viikossa. Lue lehti myös silloin, kun painettu lehti ei ilmesty. Digin hinta painetun lehden kestotilaajalle on vain 3 €/kk.

Lue lisää

Ilmoita yrityksen nimityksistä Keskisuomalaisessa

Nimitykset ovat 9.9. alkaen maksullisia ilmoituksia. Julkaisemme Nimityksiä Talous -sivuilla keskiviikon lehdessä.

Jätä ilmoitus helposti ja edullisemmin verkossa – säästät valmistusmaksun! Nimitys ilmoituksen minimikoko 39 x 25 mm, hinta 25 € sis. alv.

Verkkopalveluun

Tulosta lahjakortti lahjatilauksen saajalle

Lataa alta haluamasi lahjakortti klikkaamalla kuvaa niin voit tulostaa sen. Lahjakorttiin voit kirjoittaa milloin tilaus alkaa ja päättyy sekä kertoa omat terveisesti lahjan saajalle.

Lue lisää