Tiedotteet

ASIAKASPALVELUPISTEEMME ON SULJETTU TOISTAISEKSI

Aholaidan asiakaspalvelupisteemme on suljettu toistaiseksi. Palvelemme normaalisti verkkopalvelussa ja puhelimitse.

Lue lisää

Kesä on juhlien aikaa!

Jaa iloinen perhetapahtuma. Onnittele lehti-ilmoituksella perheenjäsentä, kummilasta tai ystävää.

Lue lisää

Ota lehti mukaan lomalle tai laita tauolle

Verkkopalvelussa saat asiakaspalvelua ilman jonoa 24/7 – tee tilapäinen osoitteenmuutos tai jakelunkeskeytys kätevästi verkossa.

Lue lisää

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut, mistä johtuen vastausaikamme puheluihin on tällä hetkellä normaalia pidempi. Pyrimme kuitenkin vastaamaan mahdollisimman nopeasti yhteydenottoihin. Toivommekin asiakkaidemme ottavan tämän huomioon ja asioivan ensisijaisesti verkkopalvelumme kautta tai sähköpostitse.

Lue lisää

ASIAKASPALVELUPISTEEMME ON SULJETTU TOISTAISEKSI

Noudatamme maan hallituksen ohjeistusta ja suljemme Aholaidan asiakaspalvelupisteemme 19.3. alkaen toistaiseksi. Palvelemme normaalisti verkkopalvelussa ja puhelimitse.

Lue lisää

Tunnethan jo lehtesi tilauslaskun maksuttomat sähköiset laskuvaihtoehdot?

e-lasku verkkopankkiin, lasku sähköpostiin ja suoramaksusopimus pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun.

Lue lisää

Tulosta lahjakortti lahjatilauksen saajalle

Lataa alta haluamasi lahjakortti klikkaamalla kuvaa niin voit tulostaa sen. Lahjakorttiin voit kirjoittaa milloin tilaus alkaa ja päättyy sekä kertoa omat terveisesti lahjan saajalle.

Lue lisää

Ohjevideo Mediatunnusten luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatunnusta, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tunnuksen luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatunnuksella saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää