Lähetä mielipidekirjoitus lehteen

Mielipidetekstit:

Toimitus valitsee julkaistavat mielipidekirjoitukset (myös Lyhyet-viestit). Lähetä mielipidekirjoituksesi sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella. Sähköpostiosoite on mielipide@keskisuomalainen.fi

Mielipidetekstissä tulee olla kirjoittajan nimi, puhelinnumero ja osoite. Kirjoittajan mahdolliset lisätiedot, kuten titteli, työtehtävä tms. kirjoitetaan nimen alle muotoon ”Kirjoittaja on Harvalan kylän vapaa-ajantoiminnan toiminnanjohtaja.”

Lähetä tekstisi mieluiten pelkkänä sähköpostiviestinä, ei siis liitteenä.

Mielipideteksti voi olla mitaltaan 2400-2500 merkkiä, 1100-1500 merkkiä tai 550-700 merkkiä. Merkkimääriin lasketaan mukaan välilyönnit.

Julkaisemme mielipidesivuilla myös asiantuntijatekstejä Vierailija-kolumnipalstalla. Vierailija-kolumnin mitta on 2600 merkkiä välilyönteineen. Julkaistaviin asiantuntijateksteihin tarvitsemme kirjoittajan yhteystietojen lisäksi myös kasvokuvan kolumnikuvaa varten.

Lyhyet-tekstiviestit:

Lyhyet-palstalla julkaistaan tekstiviestinä lähetettyjä lyhyitä viestejä. Tekstiviestit lähetetään numeroon 13520. Lähetyksen hinta on 0,95 e. Kirjoita tekstiviestin alkuun LYHYET, sen jälkeen kirjoita välilyönnin jälkeen viesti, joka voi olla enintään 140 merkkiä. Emme julkaise salatuista numeroista lähetettyjä viestejä.

Julkaisemme kirjeenä tai postikortilla lähetettyjä Lyhyet-viestejä vain, jos kirjoittajalla ei ole käytössään viestien lähettämiseen tarvittavaa matkapuhelinta. Kirjeenä tai postikortilla lähetetyissä Lyhyet-viesteissä on oltava mukana kirjoittajan yhteystiedot.