Keskisuomalaisen kestotilaajalle 2019

Etu voimassa: 1.1. - 31.12.

Kestotilaajana saat enemmän myös vuonna 2019.

Kestotilauksessa lehden tuleminen keskeytyksettä on taattu. Kestotilaajana saat säästöä vuoden mittaan määräaikaisiin tilauksiin verrattuna.

Yksityiselle kestotilaajalle myönnetään aina -50% lukijailmoituksista. Koskee myös maakunnan markkinoiden rivi-ilmoituksia. Etu ei koske kuolinilmoituksia eikä ole tarkoitettu yritysten käyttöön.

Voit tilata itsellesi kakkoslehden (kesälehti eli paperilehti jokapäivä)  vapaa-ajan asunnolle 50 %:n alennuksella verrattuna saman pituiseen normaalihintaiseen määräaikaistilaukseen.

Voit hyödyntää paperilehden keskeytysetua, jossa min. 3 vrk:n lehden jakelunkeskeytys hyvitetään seuraavassa laskutusjaksossa. Maksimiaika jakelunkeskeytykselle on 3 kk. Lehden jakelun voit keskeyttää täältä.

Saat e-laskun käyttöösi tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Kun olemme vastaanottaneet pankiltasi ilmoituksen sopimuksesta, lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi.

Kestotilauksessa laskutusväli on joustava ja muunneltavissa tarpeen mukaan useampaan erään.

Keskisuomalainen järjestää vuoden mittaan myös lukuisia arvontoja tilaajien kesken ja olet automaattisesti mukana kaikissa tilausmarkkinoinnin järjestämissä lukija-arvonnoissa.

Keskisuomalainen pidättää oikeudet muutoksiin.