Lisää saikkua, kiitos – osa 2 Jyväskylässä 14.10.

Saikkua 2, Lisää saikkua, kiitos! -näytöksen mainoskuva. Kuvassa Ville Keskilä, Kalle Pylvänäinen ja Jukka Rasila

Etu voimassa: 24.8. - 14.10.

Lisää saikkua, kiitos – osa 2 Jyväskylässä

14.10. klo 19 Paviljonki, Jyväskylä, uusittu Encore-Sali
Liput 35 €, osta liput tästä 
Lippuja myynnissä myös lippu.fi-myyntipisteessä Prisma Seppälä Ahjokatu 7, Jyväskylä ma-su 7-22.

Vastaanotto on taas auki

Stand-up koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä Kalle Pylvänäisen kirjoittaman riemastuttavan komedian jatko-osa irvailee lähes kaikelle mitä lääkärin ja potilaan välillä voi tapahtua.

Lisää Saikkua, kiitos! on huippusuositun Saikkua, kiitos! -trilogian toinen osa. Saikkua, kiitos -osat ovat keränneet yli 350 000 katsojaa ja osia on esitetty yli 800 kertaa. Jatko-osassa meno vaan paranee ja vauhti kiihtyy. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista. Mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia? Jälleen kilpaillaan lääkäreiden SM-mestaruudesta ja mitenköhän lääkäri liittyy 80-vuotta täyttävän anopin syntymäpäivälahjaan?

Paljon on siis uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan? Toki mukana on myös Ismo Leikolan jatko-osaan tekemät ratkiriemukkaat laulut, joissa mm. ylistetään tiukoilla olevia sairaanhoitajia.

Lavalla on tuttu kolmikko, Jukka Rasila, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen, jotka vastaavat myös käsikirjoituksesta. Tervetuloa!

Varaa lippusi ajoissa lippukaupasta tästä linkistä tai lippu.fi-myyntipisteestä Prisma Seppälä Ahjokatu 7, Jyväskylä ma-su 7-22.

 

Edun tarjoaa