Tiedotteet

Perheilmoitukset

Kutsu juhliin, onnittele tai kiitä ystäviäsi ja perheenjäseniä lehti-ilmoituksella. Jaa iloinen perhetapahtuma kihlaus, vihkiminen tai vauvan syntymä paperilehdessä. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisellesi.

Luokitellut osastot

Yrityksille ja yksityisille tehokas kauppapaikka, josta löytyy sopiva osasto tuotteelle, palvelulle tai tapahtumallesi.

Seura- ja järjestötoiminta

Täällä ilmoitat seuran tai järjestön sisäisistä tapahtumista. Avoimista yleisötapahtumista voit ilmoittaa luokitelluissa osastoilmoituksissa.

Vaali- ja puolueilmoittelulla on erikoishinnat, joten otathan niissä yhteyttä mediamyyntiimme.

Maakunnan markkinat (Keskisuomalainen)

Tehokas ja edullinen ilmoituspaikka yritys- ja yksityisasiakkaille. Rivi-ilmoituksen hinta 7 €/rivi (sis. alv), minimi 2 riviä. Kehysilmoituksen hinta alkaen 50 € (sis. alv). Kestotilaajana saat aina 50 % alennuksen rivi- ja kehysilmoituksista! Huomioithan että kestotilaajaetu on tarkoitettu yksityishenkilöille, ilmoituksen teksti ei voi olla yritystoimintaan viittaava.

Kuolinilmoitukset

Kuolinilmoitus on omaisten kaunis tapa kertoa läheisen poismenosta ja kunnioittaa vainajaa. Samalla voi kutsua siunaustilaisuuteen, kiittää osaa ottaneita ja hoitoon osallistuneita.

Surukiitokset

Hautajaisten jälkeen voit kiittää osanotosta ja myötäelämisestä sekä kiittää vainajan hoitoon osallistuneita hyvästä hoidosta. Jätä surukiitos lehteen.

Nimitykset

Onko yritykseenne rekrytoitu uutta työvoimaa? Luo positiivista mielikuvaa ja ilmoita yrityksesi
Nimityksistä. Jätä ilmoituksesi tästä.