Tiedotteet

Joulutervehdykset

Toivota hyvää joulumieltä läheisillesi. Tavoita kerralla kaikki ja jätä joulutervehdyksesi tästä.

(Joulutervehdykset vain yksityishenkilöille, ei yrityksille tai yhteisöille)

 

 

 

Jouluilmoitukset

Joulupukki, kuusikauppias, joulumyyjäisten järjestäjä, tavoita asiakkaasi jättämällä ilmoitus lehteen tästä.

 

Maakunnan markkinat (Keskisuomalainen)

Tehokas ja edullinen ilmoituspaikka yritys- ja yksityisasiakkaille. Rivi-ilmoituksen hinta 7,50 €/rivi (sis. alv), minimi 2 riviä. Kehysilmoituksen hinta alkaen 52,50 € (sis. alv). Kestotilaajana saat aina 50 % alennuksen rivi- ja kehysilmoituksista! Huomioithan että kestotilaajaetu on tarkoitettu yksityishenkilöille, ilmoituksen teksti ei voi olla yritystoimintaan viittaava.

Luokitellut osastot

Yrityksille ja yksityisille tehokas kauppapaikka, josta löytyy sopiva osasto tuotteelle, palvelulle tai tapahtumallesi.

Seura- ja järjestötoiminta

Täällä ilmoitat seuran tai järjestön sisäisistä tapahtumista. Avoimista yleisötapahtumista voit ilmoittaa luokitelluissa osastoilmoituksissa.

Vaali- ja puolueilmoittelulle on omat erikoishinnat, joten otathan niissä yhteyttä mediamyyntiimme. Emme ota vastaan vaali-ilmoituksia verkkopalvelun kautta.

Kuolinilmoitukset

Kuolinilmoitus on omaisten kaunis tapa kertoa läheisen poismenosta ja kunnioittaa vainajaa. Samalla voi kutsua siunaustilaisuuteen, kiittää osaa ottaneita ja hoitoon osallistuneita.

Surukiitokset

Hautajaisten jälkeen voit kiittää osanotosta ja myötäelämisestä sekä kiittää vainajan hoitoon osallistuneita hyvästä hoidosta. Jätä surukiitos lehteen.

Perheilmoitukset

Kutsu juhliin, onnittele tai kiitä ystäviäsi ja perheenjäseniä lehti-ilmoituksella. Jaa iloinen perhetapahtuma kihlaus, vihkiminen tai vauvan syntymä paperilehdessä. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisellesi.

Vaali- ja puolueilmoittelulle on omat erikoishinnat, joten otathan niissä yhteyttä mediamyyntiimme. Emme ota vastaan vaalikiitoksia verkkopalvelun kautta.

Nimitykset

Onko yritykseenne rekrytoitu uutta työvoimaa? Luo positiivista mielikuvaa ja ilmoita yrityksesi
Nimityksistä. Jätä ilmoituksesi tästä.