Tiedotteet

Hyviä etuja tulossa ihan pian

Tilaajana säästät – uusia etuja tulossa pian

Keskisuomalaisen asiakkuus tuo mukanaan monipuolisten sisältöjen lisäksi myös etuja.
Neuvottelemme puolestasi alennuksia tuotteisiin ja palveluihin sekä etuja erilaisiin tapahtumiin.
Etuja hyödyntämällä säästät helposti tilaushintaasi takaisin.

Seuraa vaihtuvia etuja ja nappaa ne käyttöösi – uusia etuja tulossa jo lähipäivinä.

Rinnakkaistilaus kestotilaajille -40 %

Kestotilaajana saat lehden rinnakkaistilauksen 40 % alennuksella jopa yhteensä kuudeksi kuukaudeksi vuodesta. Alennus lasketaan määräaikaistilauksen hinnasta. Katso voimassaolevat hinnat tilaushinnastosta.

Rinnakkaistilaus on mahdollista tehdä vain kotimaassa sijaitsevaan asiakkaan omaan talouteen tai vapaa-ajanasuntoon, ja sen minimipituus on kaksi viikkoa. Rinnakkaistilauksen aikana kestotilauksen jakelun tulee jatkua keskeytymättömänä vakituiseen jakeluosoitteeseen. Rinnakkaistilauksen yhteenlaskettu voimassaoloaika voi olla vuoden aikana korkeintaan kuusi kuukautta. Katso lisätietoja tilausehdoistamme.

Levikkialueen ulkopuolisessa jakelussa emme voi taata jakelun toteutumista tiettynä päivänä.

Hyödynnä kestotilaajan etusi, ja tilaa rinnakkaislehti asiakaspalvelustamme!

 

Lahjatilaus huippuedullisesti

Tee tilaus tästä

Saikkua, kiitos! -esitys Paviljongissa

Saikkua, kiitos!
26.11. klo 19 Wilhelm-sali

Esityksen kesto n. 2 h, väliaika.

Liput 35 €, Keskisuomalaisen tilaajille 31 €

Samalla lipulla Paviljongin viinimessuille 26.11. klo 16 alkaen.

SAIKKUA KIITOS-Yli 350 ESITYSTÄ JA 250 000 TYYTYVÄISTÄ KATSOJAA! Ympäri Suomea esitetty, stand up-koomikko Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama iloittelu on muutamassa vuodessa kerännyt maanlaajuisesti uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä. Otto Kanervan ohjaaman esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus; terveyskeskukset ja sairaalat; lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat. Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin. Loistavat näyttelijät Jukka Rasila, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi olevan loppua. Kiiruhda siis pikaisesti lippuluukulle. 250 000 katsojaa ei voi olla väärässä tämän naurupommin suhteen!

Lähetä  hakusana SAIKKUA numeroon 13520. 1 etuhintainen lippu/viesti, max 2 viestiä/tilaaja. Etulippuja rajoitetusti, toimi nopeasti. Saat paluuviestissä ohjeet etuhintaisten lippujen lunastamiseen lippu.fi-palvelusta tai lippu.fi-myyntipisteestä etuviestiä näyttämällä Prisma Seppälä Ahjokatu 7, Jyväskylä ma-su sekä arkipyhinä 7-23.

Lisää lukemista kesääsi

Ota digi painetun lehden rinnalle

Painetun Lehden tilaaja, vaihda tuotteesi Lehti ja digi -tilaukseen, saat muutaman euron lisämaksulla kuukaudessa runsaasti enemmän luettavaa.
Jätä yhteydenottopyyntö tilausmuutoksen tekemiseksi asiakaspalveluun tästä.

Keskisuomalainen ilmestyy vuoden  jokaisena päivänä. Osa julkaisuista ilmestyy digilehtenä, vaikka painettu lehti ei ilmestyisikään. Kun otat digilehden painetun lehden rinnalle yhdistelmänä, saat uutiset joka päivä toimitettuna.

Uusimmat uutiset päivittyvät verkkoon kellon ympäri, joten tuore tieto on jatkuvasti saatavilla. Verkossa voit lukea painetun lehden sähköistä versiota, näköislehteä, sekä muita ajankohtaisia uutisia kätevästi tietokoneella sekä mobiilisovelluksilla: uutissovelluksella ja päivän lehti -sovelluksella. Tutustu verkon monipuoliseen uutistarjontaan ja uusimpiin uutisiin. Tarjoamme myös mahdollisuuden uutisten kuunteluun.

Uusimmat uutiset löydät osoitteesta ksml.fi ja näköislehden ksml.fi/nakoislehti

Sovellukset mobiiliin löydät osoitteesta ksml.fi/sovellus

Tutustu mitä kaikkea yhdistelmätilaukseesi sisältyy ksml.fi/tieto

 

Hyvitys jakelunkeskeytyksestä

Keskisuomalaisen kestotilaajana saat hyvityksen jakelunkeskeytyksestä ajallisesti laskutusjakson lopussa. Jakelunkeskeytys siirtää seuraavan laskutusjakson alkua eteenpäin. Hyvitysaika on tarkistettavissa jakelunkeskeytyksen jälkeen seuraavalta laskulta.

Tilauksissa, jotka sisältävät painetun lehden ja digin, digin käyttöoikeus jää voimaan painetun lehden keskeytyksen ajaksi.

Verkon kautta jakelunkeskeytyksen voi tehdä vähintään 2 päiväksi ja enintään 3 kuukaudeksi. Tarkemmat jakelunkeskeytysehdot löydät täältä

jakelunkeskeytysehdot

Liitä digi kestotilauksen kylkeen ja lue Keskisuomalainen näköislehtenä

Kestotilaaja, ota painetun lehden lisäksi käyttöösi verkon rajaton lukuoikeus seitsemänä päivänä viikossa. Lue Keskisuomalainen näköislehtenä myös silloin, kun painettu lehti ei ilmesty.

Uusimmat uutiset päivittyvät verkkoon kellon ympäri, joten tuore tieto on jatkuvasti saatavilla. Verkossa voit lukea painetun lehden sähköistä versiota, näköislehteä, sekä muita ajankohtaisia uutisia kätevästi tietokoneella sekä mobiilisovelluksilla, uutissovelluksella ja päivän lehti -sovelluksella.

Digin hinta painetun lehden kestotilaajalle on vain 3 €/kk.

Tehdessäsi tilauksen, painetun lehden kestotilauksesi muutetaan toistaiseksi lehti- ja digitilaukseksi. Tilausta ei voi tehdä määräajaksi. Jatkossa laskutamme painetun lehden ja digituotteen osuuden samalla laskulla.

Tarjous koskee normaalihintaista painetun lehden kestotilausta.

Tilaa heti.

Painetun lehden kestotilaajalle digi hintaan 3€/kk

Kestotilaaja, ota painetun lehden lisäksi käyttöösi verkon rajaton lukuoikeus seitsemänä päivänä viikossa.

Uusimmat uutiset päivittyvät verkkoon kellon ympäri, joten tuore tieto on jatkuvasti saatavilla. Verkossa voit lukea painetun lehden sähköistä versiota, näköislehteä, sekä muita ajankohtaisia uutisia kätevästi tietokoneella sekä mobiilisovelluksilla, uutissovelluksella ja päivän lehti -sovelluksella.

Digin hinta painetun lehden kestotilaajalle on vain 3 €/kk.

Tehdessäsi tilauksen, painetun lehden kestotilauksesi muutetaan toistaiseksi lehti- ja digitilaukseksi. Tilausta ei voi tehdä määräajaksi. Jatkossa laskutamme painetun lehden ja digituotteen osuuden samalla laskulla.
Tarjous koskee normaalihintaista painetun lehden kestotilausta.

 

Tilaa heti

Tehokas ja edullinen ilmoituspaikka -50% kestotilaajille

Kestotilaajaetu Maakunnan Markkinoilla

Maakunnan Markkinat on tehokas ilmoituspaikka. Kestotilaajana saat aina 50% alennuksen rivi- ja kehysilmoituksista, kun ilmoitat yksityishenkilönä ja ilmoituksen teksti ei liity yritystoimintaan.

Rivi-ilmoituksen hinta 7,50 €/rivi (sis. alv), minimi 2 riviä.

Kehysilmoituksen hinta alkaen 52,50 € (sis. alv).

Hyödynnä etusi ja jätä ilmoituksesi Maakunnan Markkinoille tästä.

Verkossa säästät valmistusmaksun!