Digisisällöt myös painetun lehden tilaajien käytettävissä

Haluamme, että jokaisella tilaajallamme on mahdollisuus seurata ajantasaista uutisointia missä ja milloin vain ja hyötyä mahdollisimman paljon tilauksestaan. Siksi myös painetun lehden tilaajamme voivat nyt hyödyntää digisisältöjämme missä ja milloin vain!

Digisisältömme ja painettu lehti täydentävät toisiaan. Voit nauttia painetusta lehdestä tottumallasi tavalla, mutta halutessasi voit lisäksi seurata sinulle merkityksellisiä uutisia reaaliaikaisesti verkkopalvelussamme. Verkkopalvelustamme löydät myös näköislehden, eli painetun lehden julkaistuna digitaalisessa muodossa. Tutustu myös päivän lehti -sovellukseen, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille. Monipuoliset sisältömme ovat vain yhden hipaisun päässä!

Painetun lehden tilaus sisältää nyt kaiken tämän:

Tervetuloa tutustumaan digisisältöihimme!

Jos jokin jäi vielä mietityttämään, alle on koottu usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia digisisältöihin liittyen.

 


Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Miten saan tilaukseeni kuuluvat digisisällöt käyttööni?

Mediatunnus on avain kaikkiin sähköisiin palveluihimme. Yhdellä tunnuksella pääset näppärästi lukemaan tilaukseesi kuuluvia digisisältöjä sekä kommentoimaan niitä. Mediatunnuksella hoidat kätevästi myös tilaukseesi liittyviä muutoksia – juuri silloin kun se sinulle sopii.

Jos minulla ei vielä ole Mediatunnusta:

Mikäli olet Mediatalo Keskisuomalaisen minkä tahansa sanomalehden tilaaja, voit luoda Mediatunnuksen helposti asiakasnumerosi avulla. Tunnuksen luomiseksi tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoitteesi toimii palveluiden käyttäjätunnuksena. Lisäksi sinun tarvitsee vain tarkistaa tietosi sekä antaa salasana, jolla haluat käyttää palveluita jatkossa. Katso alta ohjevideo Mediatunnuksen luomisesta, ja luo sitten oma Mediatunnuksesi.

Luo Mediatunnus tilaaja-asiakkaana tästä

Jos minulla on jo Mediatunnus:

Mediatunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet unohtanut tunnuksen salasanan, voit tilata salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi alla olevan linkin kautta. Katso kirjautumisesta kertova ohjevideo alta.

Unohdin salasanani

Mitä hyötyä digisisällöistä on?

  • Voit seurata Keskisuomalaisen verkkopalvelussa uutisointia ajantasaisesti ympäri vuorokauden.
  • Voit lukea juttuja, jotka eivät päädy painettuun lehteen lainkaan.
  • Voit lukea näköislehden − eli painettua lehteä julkaistuna digitaalisessa muodossa − jo varhain aamulla, säästä tai tilapäisistä jakeluviivästyksistä riippumatta.
  • Saat käyttöösi näköislehden lehtiarkiston.
  • Voit osallistua keskusteluun  kommentoimalla juttuja verkkopalvelussamme.
  • Voit ratkoa ristikoita ja sudokuja näppärästi näköislehdessä.
  • Saat käyttöösi lehden erikoissisällöt, mm. suorat lähetykset esim. urheilutapahtumista sekä erilaiset videosisällöt.
  • Luettavaa riittää vuoden jokaisena päivänä. Kun painettu lehti ei ilmesty juhlapyhän vuoksi, julkaisemme digilehden, jossa on runsaasti ajankohtaista ja ajatonta luettavaa.

 

Mistä saan vielä lisää tietoa?

Tarkempaa tietoa ja käytännön ohjeita digisisältöjen hyödyntämisestä löydät aiheittain täältä: