Keskisuomalaisen kesäarvonta 2021

  1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Keski-Suomen  Media Oy,  y-tunnus 2005510-5.

Arvonnan yhteistyökumppanit: Keljon, Seppälän, Palokan, Jämsän ja Äänekosken K-Citymarketit (Kesko Oyj, y-tunnus 010986-8).

Mukana arvonnassa Keski-Suomen Median sanomalehti Keskisuomalainen.

Facebook  ei ole millään tavalla osallinen arvontaan.

  1. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan kolme kertaa yksi (1) 10 litran karkkiämpäri (voittaja voi valita täytteeksi joko ämpärin täydeltä makeisia tai 7 pakettia Juhla Mokka -kahvipaketteja) yhdelle henkilölle. Yhden palkinnon arvo on n. 30 e.  Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen arvosta arpajaisveron. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvontaan osallistuminen toteutetaan sanomalehti Keskisuomalaisen Facebook-sivujen kautta.

Voittajat arvotaan kerran kuussa touko-, kesä- ja heinäkuussa kuukauden viimeisenä päivänä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä. Jos  voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta.

Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla, Facebookissa ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi palkinnon voittajien kanssa voidaan sopia haastattelun antamisesta ja julkaisemisesta järjestäjän medioissa.

Voittajille lähetetään tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta.

  1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua järjestäjän ja yhteistyökumppanin tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.

Arvontaan voi osallistua tykkäämällä sanomalehti Keskisuomalaisen Facebook-sivua ja kommentoimalla julkaisua. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

  1. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.5.-29.7.2021 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 31.5., 30.6. ja 30.7.2021.

  1. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

  1. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

  1. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Mediatalo Keskisuomalaisen yleiset kilpailu- ja arvontasäännöt

Onnea arvontaan!